The news is by your side.

IMPLANTUL EXTRATERESTRU, CONECTARE CU TERMINAȚIILE NERVOASE ALE SUBIECTULUI

Roger Leir este chirurg și profesează într-un mare spital american din California. În lumea medicală americană este recunoscut ca fiind un profesionist.

În una din conferințele pe care le-a susținut a ținut o prelegere despre implanturile de natură extraterestră. La opt dintre pacienții săi a descoperit nouă implanturi de natură extraterestră.

El a declarat că a efectuat analize cu microscopul electronic și a descoperit că implantul era conectat cu terminațiile nervoase ale pacientului. Implantul era înconjurat de un material biologic neidentificat, care prevenea respingerea de către sistemul imunitar al pacientului.

Trei laboratoare americane au confirmat faptul că implantul avea în componență materiale de origine extraterestră. Este primul medic care a adus dovezi indubitabile în acest sens.

Medicul a mai declarat că punctul comun al celor opt pacienți a fost faptul că ei au susținut că au fost subiecții unor răpiri. În anul 1996, el a efectuat prima operație de acest gen, prin care a îndepărtat un implant din falca unui pacient.

Cei răpiți de extratereștri au frica de a spune ceea ce li s-a întâmplat de teama celor din jur care îi pot considera nebuni sau mincinoși. Doctorul Leir a mai spus că nu există o dovadă clară a prezenței implantului.

Țesuturile moi care înconjurau obiectul nu aveau nicio urmă inflamatorie, ceea ce e imposibil, pentru că, orice este inserat în corp ar trebui să aibă o urmă inflamatorie. Obiectul era înconjurat de un număr mare de terminații nervoase care erau diferite din punct de vedere anatomic.

Odată îndepărtat, s-a observat că obiectul avea formă triunghiulară. A fost trimis spre analiză la Laboratorul Național Los Almos. Cei de la laborator au cerut testări suplimentare la alte laboratoare, situație neobișnuită, dat fiind performanțele acestui laborator.

Implantul a fost trimis la Laboratorul New Mexico Tech, unde s-au efectuat o serie de teste. Cei de la acest laborator au crezut în primă fază că este vorba despre o bucată de meteorit. Ei nu știau că provine dintr-un corp uman.

microchip_gaminator IMPLANTUL EXTRATERESTRU, CONECTARE CU TERMINAȚIILE NERVOASE ALE SUBIECTULUI

După scanarea obiectului s-a dovedit că obiectul era fabricat și că nu provenea dintr-un meteorit. Și mai uimitor este faptul că implantul era conectat cu terminațiile nervoase ale pacientului. S-a dovedit că implantul era de origine extraterestră.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și