Imagini socante cu ploaia de meteoriti din Rusia

Imagini socante cu ploaia de meteoriti din Rusia

În dimineața zilei de vineri, la 09:23 ora locală , în regiunea Celiabinsk din Rusia, s-a produs o ploaie de meteoriţi. Presa rusă vehiculează ideea că meteoritul cu pricina ar fi fost spart în mai multe bucăţi cu ajutorul unei rachete lansată dintr-o bază militară.

Ciudat este că existența meteoritului de la Celiabinsk nu a fost făcută publică. De ce s-a ținut secret faptul că un meteorit de dimensiuni oarecum mari se va prăbuși? Oare ce s-ar fi întâmplat dacă meteoritul ar fi căzut într-o țară care nu dispune de o astfel de rachetă cu care să distrugă meteoritul?

meteorit rusia

În urma incidentului se vehiculează un număr de aproximativ 400 de răniți și din fericire niciun mort.

meteorit rusia 2

Autorităţile de la Moscova păstrează tăcerea cu privire la acest eveniment neplăcut. Cu toate acestea, există zvonuri care spun că meteoritul ar fi avut dimensiunea unui bazin olimpic și că ar fi trebuit să treacă pe lângă Pământ la o distanță de 27.520 de kilometri. Probabil că aceste calcule au fost eronate pentru că meteoritul s-a îndreptat cu toată viteza spre Pământ, iar dacă armata rusă nu ar fi lansat racheta, cu siguranță de daunele ar fi fost mult mai mari decât cele din prezent.

Loading...

loading...

Related posts