HARTA ROMANIEI IN DIMENSIUNEA ASTRALA

În paranteza fie spus, sistemul grilelor este confirmat nu numai de constatarile practice, dar apare si daca te uiti la harta Pamantului in dimensiunea astrala cuochii mintii” – procedeu numit generic clarviziune. Nu stiu ce spun calculele super-sofisticate sau tehnologia ultra-avansata, insa pe harta Romaniei privita in dimensiunea astrala apar patru mari puncte energetice. Trei apar deosebit de active (ca niste tulumbe de fum gris, usor albastrui), unul in zona Muntii Lotrului – Muntii Retezatului, altul in zona Miercurea Ciuc si altul la S-V de Constanta si N-V de Mangalia.

Ultimul pare a fi deosebit de important pentru echilibrul energetic al intregului teritoriu (un fel de nod de ghidaj al energiei telurice) si legat de alte puncte din zona Marii Negre. Acest punct avantajeaza din punct de vedere energetic Mangalia. În dimensiunea astrala, Marea Neagra arata putin adanca in comparatie cu alte mari (ceea ce pare a fi un inconvenient), iar fundul marii coboara in trepte abrupte. Este ca si cum ai merge pe o campie insorita care coboara initial in doua – trei trepte line si apoi aluneci dintr-odata intr-un abis intunecos presarat cu caverne pe fundul marii, dar si pe peretii laterali stancosi si rosiatici. Cu exceptia petrolului despre care se stie, probabil ca in viitor vor mai fi descoperite alte doua zacaminte, dintre care cel plasat cel mai la S-E va fi exploatat, fiind cel mai mare si cel mai bun sau in orice caz diferit de exploatarile anterioare, aparand mai gras la pipait. În sfarsit, al patrulea punct energetic, mai putin activ, apare in zona Brasovului.

Bucuresti-ul apare strabatut de la N-E la S-V de o linie in zig-zag asemenea cifrei 4 stilizata, care imparte orasul in doua zone, cea de N-V mai compacta, cu un pamant negru-rosiatic si cleios, mai stabila din punct de vedere tectonic, iar partea de S-E rarefiata, nisipoasa si vulnerabila, eventual puternic afectata in cazul unui seism serios. Instalatiile de gaze par a fi un hazard, nu tevile care se vad la suprafata, ci conductele ingropate in pamant si care trec pe sub asfalt. Partile liniare par a fi mai noi, din materiale mai bune, ceva nu e in regula insa cu partile de curbura si mai ales cu jonctiunile care apar vechi si ruginite, in pericol de a exploda si a produce foc. Partea de S-E a orasului apare legata energetic printr-o linie de zona Harsova – Ţandarei, iar din aceste puncte porneste spre muntii Vrancei o alta linie care se intinde de-a lungul unei falii ce seamana cu o prajitura Dobos (alcatuita din straturi de pamant galben-argilos care alterneaza cu cateva straturi de roca) si de-a lungul careia exista in interiorul pamantului o crevasa, o crapatura mare care se intinde pe cativa kilometri buni.

Linia energetica care uneste partea de S-E a Bucuresti-ului cufalia Dobos” pare a fi sensibila la energia eclipselor (mai exact a energiilor de dupa eclipsa), relatia dintre cele doua tipuri de energii fiind aceea dintre un pistol si un tragaci. Eclipsa din aceasta vara mi se pare extrem de periculoasa si in acelasi timp inceputul unui sir de eclipse care se vor intinde pe parcursul urmatorilor doi-trei ani si care vor afecta in mod vizibil campul electro-magnetic al Pamantului, intensificand activitatea seismica si vulcanica, mai ales a vulcanilor din zonele calde. Astfel multi vulcani considerati inactivi vor incepe sa erupa si altii noi vor apare in locuri in care nu s-ar fi putut banui existenta lor, toate acestea concomitent cu schimbari drastice in sabloanele climatice din jurul globului.

Un prieten bun din Romania pe care sincer il respect (asa cum ii respect pe toti cei care au un standard moral si sunt devotati tarii lor, indiferent care este aceasta si indiferent de nationalitatea sau religia lor, cei carora le datoram cu totii atat de multe) si cu care am vorbit la telefon acum cateva luni cand i-am trimis spre publicare un interviu cu subiect militar aparut initial in ZUM, m-a intrebatce cred” despre o anumita situatie. I-am raspuns canu cred nimic”. Aceasta insemna ca nu se va intampla nimic, dupa cum de fapt nici nu s-a intamplat. Într-adevar, vreau sa va spun ca asupra Romaniei nu planeaza pericol de razboi. În plus, in pofida presiunilor extraordinare, a tot felul de stratageme si trucuri care se folosesc si acererilor” repetate care se faccu jalba-n bat”, Romania nu va fi dezmembrata sub nici o forma, desi pentru aceasta trebuie sa plateasca un pret greu, cu care e obisnuita de altfel. În ciuda dificultatilor economice care vor mai chinui oamenii inca un an si jumatate – doi, Romania va iesi din impas, in mare parte datorita unor resurse naturale (tot pamantul, saracul…) care urmeaza inca sa se descopere si sa fie exploatate. Singurul pericol real este acela al unei miscari seismice de o violenta nemaiintalnita. Nu vreau sa sperii pe nimeni, mai ales ca nu pot indica o data anume. Singurul lucru pe care pot sa vi-l spun este ca in holograma timpului viitor apare un peisaj de toamna, este ca si cand ar fi Septembrie, si desi miscarile seismice se produc in general seara sau noaptea, in imagine apare ca si cum ar fi ora pranzului a unei zile calde, insorite.

Loading...

În dimensiunea astrala, pe harta Bucuresti-ului apar nori negri de fum care la ora actuala sunt concentrati in special in partea de N-V, ca si cand in acea parte a orasului ar exista cele mai mari dispute, neintelegeri, certuri si ura. Doar v-am explicat mai inainte ca energia oamenilor are legatura directa cu energia telurica, precum si cu grila energetica a Pamantului care se afla in atmosfera. Tot ceea ce gandesc oamenii si felul in care vorbesc sau se manifesta se rasfrange ulterior asupra energiei telurice si a grilei atmosferice in acelasi mod in care energia telurica, campul electro-magnetic al Pamantului se rasfrange in permanenta asupra comportamentului uman. Ori de cate ori energia oamenilor devine mult prea negativa, da nastere la fenomene de nedorit, cum ar fi schimbari catastrofale ale vremii, miscari tectonice de anvergura, s.a.m.d. Norii care planeaza asupra Bucuresti-ului sunt ura si agresivitatea pe care oamenii o manifesta unii fata de altii, violenta limbajului, crimele si injustetea care s-au perpetuat de-a lungul anilor, durerea celor asupriti si neputinciosi vis-a-vis de cruzimea si egoismul celor puternici, s.a.m.d. Vreau sa va spun ca astfel de nori energetici (nori karmici) apar nu numai in acest punct al globului, ci si in altele in care oamenii au purtat razboaie sangeroase, unde au existat convulsii sociale masive insotite de violenta sau unde oamenii au suferit peste limita umana. Uneori acesti nori planeaza asupra unor astfel de regiuni pentru ani si ani de zile, de cele mai multe ori pentru zeci sau sute de ani, pentru ca in final sa se manifeste in planul fizic sub forma calamitatilor naturale. Din acest punct de vedere proverbul romanescnu-i mai rabda pamantul” este cat de se poate de adevarat si intelept.

Nu vreau sa mai spun nimic, insa exista un continent (slava Domnului, nu America) care a fost abuzat si areinmagazinate” de sute de ani astfel de stocuri de energie karmica si care, zic eu, va experimenta probleme majore (pana la disparitie in apele oceanului) in primii cativa zeci de ani ai secolului viitor din aceasta cauza. Nu stiu ce planuri de jaf si cotropire mai au oamenii pentru secolul care vine, dar sa vedeti ce planuri de anvergura are Dumnezeu cu oamenii de data aceasta! Tot ceea ce pot sa va spun este ca prin fenomenul de procesiune a echinoxurilor, reorientare a stelei polare si schimbare a campului electro-magnetic al Pamantului, vor avea loc opurificare” a planetei si mai ales, a constiintei oamenilor. Tot ceea ce va trecetestul purificarii” va continua sa existe intr-o alta dimensiune, iar pentru toti ceilalti acest fenomen Cosmic carebate la usa” va fi sfarsitul civilizatiei lor.

Sunt inspaimantatori acesti nori grosi si intunecati, ca de vata, care se invartesc deasupra Bucuresti-ului si dinspre care se aud zgomote care seamana cu mugetele unor animale ranite. Este ca si cum cineva ar scrasni in permanenta din dinti, iar din cand in cand din vortexurile energetice ale norilor se aude venind cate un urlet prelung care seamana cu urletul unor lupi infometati in noptile de iarna – este ca si cum s-ar auzi un urlet de moarte. Dupa cum am spus mai inainte, norii sunt stationati de multi ani asupra partii de N-V. Important este sa nu treaca linia care din punct de vedere energetic desparte orasul in doua, de la N-E la S-V (sos. Afumati, Colentina, Calea Rahovei, sos. Alexandriei).

Nu as fi spus absolut nimic despre acest cutremur, daca nu as fi crezut ca lucrurile pot fi oarecum schimbate, sau poate chiar oprite din evolutia lor. Am invatat de-a lungul anilor ca nu are nici un rost sa previi pe cineva daca prin aceasta nu-i poti schimba soarta. De multe ori, n-are rost sa te previi nici chiar pe tine insati. Am prevenit atat de multi oameni si pana la urma, acestia au facut ce au facut si tot acolo au ajuns, astfel incat am ajuns si eu la concluzia ca orice clarviziune este de multe ori inutila. Explicatia este data de legea karmei, cu alte cuvinte, chiar daca stii ceva cu precizie, nu poti totdeauna sa impiedici sau sa influentezi desfasurarea evenimentelor pentru ca nimanui nu ii este permis sa intervina si sa schimbe karma pe care o au oamenii. În 1988 i-am spus unui prieten, un baiat extrem de capabil si un om deosebit, ca daca nu este atent, va muri la 42 de ani. Desi a trait cu obsesia acestor cuvinte in cap, tot nu a fost atent si a murit in Iulie 1996, cu 3 luni inainte sa implineasca 43 de ani.

Asadar, v-am spus toate acestea despre harta astrala a Bucuresti-ului, nu ca o prezicere – deoarece fereasca Dumnezeu sa se implineasca asemenea preziceri si sper sa gresim noi, clairvoyantii – ci in speranta ca oamenii vor deveni mai toleranti unii fata de altii, iar clasa politica conducatoare mai responsabila fata de poporul pe care a fost aleasa sa-l conduca, mai induratoare si mai compasionata fata de cei multi si neputinciosi, in sfarsit in speranta ca oamenii isi vor intoarce fata spre Dumnezeu, astfel incat acesti nori grosi de energie karmica se vor risipi si nu se va ajunge la un climax catastrofal. Este o mare tristete ca cei mai multi din clasa politica conducatoare a Romaniei (cu exceptia catorva figuri publice si a altor cativa care stau in umbra – pentru care oamenii de conditie de oriunde au respect chiar daca nu se manifesta) sunt atat de egoisti, rapace si lipsiti de clementa fata de oamenii care i-au ales… de altfel in mod foarte democratic, nu-i asa?

Unde s-a mai pomenit ca intr-o tara Europeana si intr-un oras considerat odatamicul Paris”, femeile sa-si abandoneze ori sa-si vanda copiii fara sa le pese unde ajung acestia sau ce se intampla cu ei?… Pentru care motiv batranii – care de la Kominternul Anei Pauker pana la democratia originala a lui Zoe Petre, au fost generatia macelarita, prostita cu tot felul de sloganuri si sacrificata fara mila – trebuie sa ramana fara case si sa ajunga sa cerseasca pe strazi?…

Cum este posibil ca oameni amarati sa ajunga sa-si puna reclama la mica publicitate din ziare despre vanzarea unui rinichi, pentru a-si putea plati datoriile ori in speranta ca astfel vor putea asigura un trai mai omenos familiilor lor?… Oare nu va dati seama ca s-a ajuns deja la anomalii sociale absolut inadmisibile? Cum veti raspunde pentru toate acestea in fata istoriei?… Oameni buni, in ceasul al doisprezecelea, mai intoarceti-va fata catre Dumnezeu, caci veti vedea ce n-ati mai vazut de cand sunteti. Fereasca Dumnezeu, daca acest cutremur cataclismic va avea loc, va urca undeva catre limitele maxime de intensitate si va dura ingrozitor de mult. Multe cladiri, precum si o biserica cu peretii albi din centrul orasului se vor scufunda pur si simplu, iar alte biserici tot din centru vor exploda, prefacandu-se in milioane de cioburi de caramida rosie. Nu e niciodata prea tarziu sa-ti aduci aminte de Dumnezeu. Nu stiu ce altceva ar mai trebui spus, poate doar inca odata, sa se acorde atentie conductelor subterane de gaze si a tot ceea ce este inflamabil sau care ar putea exploda (mai ales in centru si partea de S-E a orasului), deoarece se vad focuri mari care ies din pamant si care vor necesita doua-trei zile si eforturi disperate pentru a putea fi stinse.

As putea sa va mai spun multe alte lucruri, dintre care unelepolitice” ca sa le spunem asa, carese vad” in holograma viitorului, insa nu o fac deoarece acesta nu este un articol politic in primul rand si in al doilea rand, pentru ca orice fel de preziceri politice sunt speculate si mistificate de cei care spera ca ei vor fialesii Domnului” pentru scaunele prezidentiale, regale si de orice alt fel – nu are importanta ce fel de scaune, numai scaune de domnie sa fie.

Acum zece ani, in Iunie 1989, Doris – o americanca din Florida, clairvoyanta de exceptie cand vrea ea si prietena buna cu care am colaborat multi ani – a prezis cu lux de amanunte caderea lui Ceausescu, oamenii si soldatii care urmau sa fie scosi in strada si sa moara, si toate evenimentele pe care astazi le numimrevolutie”, indicand cu claritate luna Decembrie 1989. Deoarece ziarul meu nu exista la acea vreme, iar in Romania nu se puteau publica materiale cu subiecteparanormale”, am introdus-o pe Doris laUniversul” domnului Buhoiu pe care l-am indemnat cu insistenta sa publice prezicerile lui Doris. Era terifianta si in acelasi timp alarmanta viziunea lui Doris in care pe strazile Bucuresti-ului apareau la sfarsitul anului ’89, oameni impuscati plini de sange cazand in genunchi in zapada, aeroportul inconjurat de soldati, s.a.m.d. Dupa cate mi-amintesc,Universul” a publicat intr-adevar cateva articole.

Ulterior, alte preziceri ale lui Doris au mai aparut in ZUM. O fateta nostima a intregii povesti este ca dupa ce previziunea lui Doris cu privire la Decembrie ’89 s-a implinit, aceasta a fost contactata de intermediari ai unorpersoane” foartesus-puse” care jinduiau la conducerea Romaniei si voiau sa afle ce le rezerva viitorul. Nu mai stiu ce aiureli le-a spus Doris, insapersoanele sus-puse” impreuna cu intermediarii lor ar trebui sa afle cu aceasta ocazie ca Doris, desi este o clairvoyanta de talie, din pacate nu prea stie unde se afla Romania pe harta lumii.

În sfarsit, tot ceea ce pot sa va mai spun, este ca urmatoarea schimbare politica va fi adusa de o coalitie nationalista de centru (coalitie care de fapt, si din punct de vedere logic este singura formula care mai poate schimba lucrurile in bine pentru Romania).

Eclipsa din vara aceasta va modifica multe din istoria si politica tarii. Initial, efectele vor fi negative, insa impactul ulterior va fi pozitiv, marcand o schimbare in bine a constiintei oamenilor, un fel detrezire” daca vreti, astfel incat toata lumea va pune mana de la mana pentru redresarea situatiei generale.

Revenind la punctele energetice, logic este ca trebuie sa fie cu mult mai multe decat cele patru de care v-am vorbit inainte si pe care le vad eu, luand in consideratie numai zona Vrancei, de exemplu. De asemeni, in Transilvania trebuie sa se afle astfel de puncte (pe care insa eu nu le discern), avand in vedere ca in zona Muntilor Apuseni apare o fasie foarte luminoasa si rarefiata care trebuie sa fie echivalenta unui zacamant. Fasia respectiva este constituita din doua potcoave care se afla la baza Muntilor Apuseni si se suprapun in mare parte. Perceptia mea ca in aceasta zona vor fi descoperite in viitor, nu mai mult de doi-trei ani, zacaminte valoroase ale unui minereu depozitat supraetajat in doua pungi aflate la adancimi diferite. Nu stiu despre ce minereu poate fi vorba (nu este aur, dar straluceste puternic sub forma unor raze), insa aceasta descoperire viitoare poate face o mare diferenta pentru economia Romaniei. Cred insa ca exploatarea lui va fi la inceput un motiv de discordie din cauza strategiei si a mijloacelor de exploatare care se vor dovedi insuficiente sau neadecvate. De asemeni, exploatarea acestui minereu poate crea dezechilibre in curentii telurici ai zonei, fiind intr-un fel contraindicata, iar una dintre cele mai mari nebunii pe care o poate face omul este sa se joace cu curentii telurici.

De asemeni, la Nord de Targu-Jiu exista o zona vulcanica in formare, respectiv a inceput de mult timp sa se acumuleze o energie care fierbe adanc, carehuruie” la 6 kilometri in interiorul Pamantului si care deocamdata este imperceptibila, dar care se va manifesta in viitor sub forma unui vulcan tanar care va erupe, periclitand doua masive muntoase si trei sate aflate in panta pe masivul din dreapta.

Mai sunt multe alte lucruri care se vad pe harta Romaniei in dimensiunea astrala. De exemplu, undeva in padurile de pe dealurile care inconjoara comuna Jaristea de pe langa Focsani exista o mica comoara care a fost ingropata de un mic domnitor, logofat sau curtean cu un grad foarte inalt, care a fugit ca sa-si salveze viata si a planuit sa se intoarca intr-o buna zi sa-si dezgroape comoara, dar nu a apucat sa se mai intoarca niciodata. Nu pot sa-l localizez foarte bine in timp, cred ca vorbim de cineva care a trait in secolele XVII – XVIII, insa in orice caz in pamant se vad doua ladite mai mari si una mai mica, in care se gasesc vreo doua perechi de paftale de aur uriase, podoabe femeiesti din pietre semipretioase gen chihlimbar sau agate, monezi dintre care unele de aur cu o dimensiune neobisnuit de mare si unele documente, cateva ceasloave legate in piele care contin mai mult date administrative si cateva suluri cu un scris pe care nu pot sa-l inteleg si care intr-adevar au valoare istorica.

Toate acestea vor fi descoperite intr-o buna zi din greseala de taranii localnici si vor intra in patrimoniu. În Marea Neagra, dupa parerea mea exista o zona de forma aproximativ circulara, unde apa este mica si care aparemoarta”, in care viata aproape ca a incetat sa mai existe datorita lipsei de respect a omului fata de natura, iar alte doua asemenea zone mai mici deocamdata, aflate mai la Sud si la S-E, sunt in formare. Alte lucruri se vad pe fundul marii si in peretii laterali, milioane de alte lucruri in scoarta terestra (cum ar fi zacaminte de gaze nedescoperite inca), insa descrierea tuturor acestor lucruri nu isi gaseste locul in articolul de fata si de fapt in nici un fel de articol.

Acesta este felul in care vad eu harta Romaniei in planul astral si v-am spus toate acestea numai pentru a intelege ca nu numai oamenii sint vii – ci planeta este o fiinta vie, invenele” careia curge viata care genereaza toate bogatiile de care ne folosim si cu care reusim sa supravietuim in aceasta dimensiune frustranta a limitarilor. Este numai in dezavantajul oamenilor ca au incetat sa inteleaga ideea de unitate a naturii si a intregului Univers. Daca o tratezi cu intelegere si respect, natura iti va oferi ea singura tot ce ai nevoie ca sa supravietuiesti. In caz contrar, este atit de usor si simplu pentru natura sa se descotoroseasca de prezenta incomoda a omului incit trebuie sa fii de-a dreptul inconstient pentru a sfida pamintul care te tine si te hraneste.

Viata dinvenele” Pamintului este energia descrisa de modelul grilelor al cercetatorilor rusi. Iar modelul grilelor rusesc nu este nimic altceva decit este energiachi” descrisa de chinezi,ki” descrisa de japonezi,mana” in limba nativilor din Hawaii,ka” descrisa de egiptenii antici siprana” descrisa de hindusi. Aceeasi energiecurge” in noi si ne da viata, fiind energia vitala din meridinale corpului pe care medicina traditionala chineza oregleaza” prin acupunctura si care in planul astral apare stralucitoare, de un verde-fluorescent intens.

Solidele perfecte descrise cu multe mii de ani in urma de geometria sacra a faraonului Akhunaton sint cheia intelegerii nu numai a energiei telurice a Pamintului, ci a multor secrete, printre care si cheia intele-gerii cimpului magnetic al omului.

Mitoza este procesul de diviziune celulara prin care ia nastere organismul uman. In cursul acesteia, zigotul (rezultat din contopirea ovulului cu spermatozoidul) se divide in 4 celule – care nu sint altceva decit un tetrahedron inscris intr-o sfera – apoi in 8 celule care constituie o stea tetrahedronica. Steaua tetrahedronica din aceasta faza a mitozei va alcatui centrul geometric al viitorului organism, va ramine situata la baza coloanei vertebrale in zona perineului, toate cimpurile si grilele energetice ale organismului raminind centrate pentru restul vietii in jurul acestei stele. Omul are trei corpuri: ficic, mental si emotional. Cimpurile energetice din jurul corpului uman, sint alcatuite din trei stele tetrahedronice corespunzatoare corpurilor fizic, al celui mental si al celui emotional.

O stea tetrahedronica este alcatuita din doua tetrahedroane, respectiv doua piramide cu fete triunghiulare intre-patrunse (astfel incit steaua tetrahedronica seamana cu steaua lui David, numai ca este tri-dimensionala si are opt colturi). Cele doua tetrahedroane reprezinta energia masculina (tetrahedronul cu virful in sus) si energia feminina (cel cu virful in jos) aflate in balanta.

Cimpul stelei tetrahedronice mentale este de natura electrica, masculina si se roteste spre stinga. Cimpul stelei tetrahedronice emotionale este de natura magnetica, feminina si se roteste spre dreapta. Cimpul stelei tetrahedronice a corpului fizic nu se roteste. Exista un tub care strabate organismul si care uneste virfurile celor trei stele tetrahedronale (ale corpurilor mental, emotional si fizic). Daca invatam cum sa circulam energia („prana” sauka”) prin acest tub (inter-conectind corpul mental sau mintea, corpul emotional sau inima si corpul fizic) printr-o ratie geometrica specifica si cu o anumita viteza, determinam si rotirea stelei tetrahedronice a corpului fizic. Astfel se ajunge la creearea uneiMerKaBa”, adica la rotirea in directii opuse a cimpului electro-magnetic care incorporeaza atit corpul fizic, cit si spiritul.

In egipteana vecheMer” defineste cimpurile de energie care se rotesc,Ka” inseamna spirit siBa”, corp sau realitate, iar in limba ebraica Mercaba se traduce printrasura” (adica vehicol luminos). Cimpurile de lumina ale unei MerKaBa, care se rotesc in directii opuse constuite un vehicol care poate calatori oriunde in timp si spatiu. Daca cineva stie sa-si activeze MerKaBa, acesta poate calatori instantaneu oriunde in Univers si se poate transpune instantaneu oriunde in timp, metode – popularizate de altfel castiintifico-fantastice” in filmele si romanele de fictiune – sub numele deteleportare” situnelul timpului”.

MerKaba este asadar o metoda de propulsie anti-gravitationala si un vehicol de calatorie spatiu-timp. Aceasta a fost initial descrisa la scoala misterelor faraonului Akhunaton, apoi cunoscuta de mentorii spirituali ai religiilor din toate timpurile, masterii si yoghinii din Himalaya, transmisa caun secret” din generatie in generatie in jurul lumii de-a lungul veacurilor si mileniilor. Desenul lui Leonardo da Vinci arata de exemplu, ca acesta avea cunostinta de conceptul MerKaBa. In lumea contemporana a fostredescoperita” de catre Einstein prin Teoria Cimpurilor Unificate publicata pentru prima oara in 1925-27.

Avind in vedere ca depasirea barierei spatiu-timp implica nivele de vibratie foarte inalte, chiar daca cineva invata (prin practica yoghina) sa-si construiasca MerKaBa, daca nu are o dezvoltare spirituala corespunzatoare, nu va reusi sa controleze vibratiile respective si nu va reusi sa ramina in dimensiunea in care calatoreste.

Cimpul electro-magnetic al omului are asadar o imagine geometrica, a unei stele cu centrul in regiunea perineului la baza coloanei vertebrale care se intinde pe un diametru de 16,80 metri. Virful tetrahedronului masculin se afla totdeauna deasupra capului si are lungimea unei miini. Baza tetrahedronului masculin se afla deasupra genunchilor daca stati in picioare, iar daca va asezati, baza se muta in consecinta, aproape de podea sau pamint. Daca stati intins pe pamint, jumatate din tetrahedronul masculin se afla in pamint. Baza tetrahedronului feminin se afla totdeauna in regiunea plexului solar, fie ca stati in picioare sau pe scaun. Daca stati in picioare, virful tetrahedronului feminin intra (cit lungimea unei miini) in pamint. Daca stati pe un scaun, virful se muta in jos corespunzator. Daca stati intins pe pamint, mai mult de jumatate din tetrahedronul feminin intra in pamint.

Aceasta metoda de propulsie anti-gravitationala si vehicol spatiu-timp a fost folosita de mentorii spirituali sau masterii tuturor timpurilor. Ceea ce cunoastem din religie sub numele de ascensiune sauinaltarea la ceruri” este de fapt, o metoda de ate muta” in mod constient dintr-o lume dimensionala intr-alta, luindu-ti si corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa. Ascensiunea este diferita de resurectie sauinviere” care inseamna sa mori si sa-ti refaci corpul de lumina ulterior in alta dimensiune.

Isus din Nazareth, al carui nume real era de fapt Immanuel, a fost un astfel de master, care a trait multi ani in Tibet inainte de a aparea ca propavaduitor al religiei crestine in Ierusalim. Nu se stie prea mult despre viata secreta a lui Isus in Tibet (decit citeva date sumare despre trecerea lui pe linga muntele Everest si sederea lui la Lhasa, locul in care palatul lui Dalai Lama a fost construit in secolul XVII), cert este insa ca daca astazi el ar trai pe Pamint, ar fi considerat un yoghin, un sadhu, un master sau mahavatar – manifestarea lui Dumnezeu pe Pamint. Exista in jur de 2000 de masteri care prin fenomenul de ascensiune au ajuns in alte lumi dimensionale ale Pamintului si contribuie in mare masura la mentinerea echilibrului planetar. Acestia sint imortali, pot manifesta oricind un corp fizic aparind din cind in cind in lumea materiala si traind vesnic tineri cite doua – trei sute de ani, dupa care dispar nu se stie unde. Sint un izvor de invataturi si intelepciune, precum si al unor minuni greu de crezut sau conceput pentru nivelul actual de dezvoltare al mintii umane – trec prin pereti, leviteaza,calca pe apa”, stau nemiscati fara sa consume absolut nimic cite 45 de zile, stau ingropati cu lunile sau cu anii dupa care revin la viata, materializeaza si dematerializeaza obiecte, comunica telepatic cu toti cei care pot sa-iauda” indiferent unde se afla acestia, raspund la intrebari si explica, deschid dimensiuni astrale, reverseaza situatii si intervin in legea karmei, vindeca boli, binecuvinteaza pomi care incep sa infloreasca continuu in timpul iernii si alte lucruri care iti taie rasuflarea.

istorie romania

Stelele tetrahedronice, respectiv cimpurile electro-magnetice, exista nu numai in jurul corpului uman, ci si in jurul tuturor planetelor si al Soarelui, dovedind inca odata, in acest fel, ca planetele au viata si sint vii ca si noi. Daca se inscrie o stea tetrahedronica intr-o sfera, cele doua baze ale celor doua tetrahedroane vor atinge sfera la 19,5 grade Nord si Sud. Pata rosie a lui Jupiter se afla la 19,5 grade latitudine, marea pata intunecata a lui Neptun se afla la 19,5 grade, se crede ca si Uranus are o pata intunecata tot la 19,5 grade latitudine Sudica, iar Saturn are doua benzi ca doi nori la 19,5 grade latitudine Nordica si Sudica. Pe Pamint vulcanul Maunakea din Hawaii se afla la 19,5 grade latitudine Nordica. Activitatea petelor Solare este cea mai intensa la 19,5 grade latitudine Nordica si Sudica. Exista asadar, pe orice planeta, o puternica concentrare a energiilor planetare la 19,5 grade latitudine Nordica si Sudica. In jurul tuturor planetelor exista trei stele tetrahedronice care se rotesc si creeaza cimpuri electro-magnetice.

Avind in vedere ca steaua tetrahedronica reprezinta un factor cheie in intelegerea cimpurilor magnetice ale omului, planetelor si Soarelui, in intelegerea vietii, creatiei si evolutiei in Univers, nici nu e de mirare ca steaua lui David (cunoscuta in antichitate si sub numele desigiliul lui Solomon”) a devenit un simbol atit de important si de venerat. Steaua lui David cu 6 colturi nu este altceva decit reprezentarea bi-dimensionala a stelei tetrahedronice tri-dimensionale cu 8 colturi.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și