Descopera lumea

George Leonard fost angajat NASA: Au fost șterse 40 de role de film realizate pe Lună! Oare de ce?

Universul rămâne un mare mister. Cu toate că omenirea face pași importanți în descoperirea acestui colos, lucrurile par că se adâncesc și mai mult în mister.

Revista Science a prezentat într-un într-un articol câteva dintre aceste mistere. Unul dintre cele mai mari mistere îl constituie energia întunecată care alcătuiește 73% din Univers.

Se cunoaște faptul că ea menține un echilibru în Univers. Cu toate acestea este greu să fie identificată și chiar evaluată.

Materia întunecată este o altă problemă la care așteptăm răspunsuri. Se crede că este liantul materiei în Univers. Alte întrebări sunt legate de explozia stelelor, de unde provin radiațiile cosmice, ce sunt baryonii, gigantica planetă Nibiru și consecințele apariției ei.

Multe mistere și chiar dacă se cunoaște câte ceva, răspunsurile rămân în spatele ușilor închise, din diferite motive. Putem vorbi despre o adevărată cenzură la care contribuie oamenii de știință și guvernele marilor puteri ale lumii.

Și asupra realității extraterestre și a conexiunii ei cu umanitatea misterul este total. Oamenii de știință sunt dependenți de banii care provin de la guverne sau servicii secrete și sunt obligați să respecte regulile, adică tăcerea. În acest fel putem explica tăcerea astronauților care au participat la misiunile Apollo și Mercury.

loading...

Este greu să declari public informații sensibile care îți pot pune în pericol persoana și chiar familia. Cel mai elocvent caz este cel al lui Neil Armstrong care a luat cu el în mormânt multe secrete.

Guvernul SUA clasifică anual ca top secret peste 500 de milioane de pagini. Există și persoane care rup tăcerea, asumându-și multe riscuri. Una dintre acestea este George Leonard care a lucrat la NASA și a declarat că au fost șterse 40 de role de film realizate pe Lună de către membrii misiunilor Apollo. Imaginile au fost considerate perturbatoare, social și politic inacceptabile, am citat din George Leonard.

Guvernul Rusiei a cerut o investigare internațională a acestui caz. Rușii se mai referă și la cele 400 de kilograme de roci lunare care au fost recoltate în perioada 1969-1972 și care au dispărut.

Nu suntem singuri în Univers, a declarat cel de al șaselea om care a pus piciorul pe Lună, Edgar Mitchell.

Același mister planează și asupra Cavalerului Negru, satelitul artificial de origine extraterestră. El a fost descoperit în anul 1950.

Primul care a interceptat semnale de la acest satelit a fost Tesla, în anul 1899, în Colorado. Ulterior și alți astrofizicieni au înregistrat semnale. Satelitul are dimensiuni de peste 3 kilometri, mișcarea lui este haotică, influențată de polii Pământului și ai planetei Venus.

El pătrunde în traiectoria Pământului 200 de zile, după care își schimbă direcția. În anul 1957 apar primele fotografii cu acest misterios obiect. S-a estimat că are o greutate de peste 15000 de kilograme. Obiectul se poate vedea numai noaptea când capătă diverse culori.

baze extraterestre pe luna - George Leonard fost angajat NASA: Au fost șterse 40 de role de film realizate pe Lună! Oare de ce?

În anul 1960, au fost trimise în spațiu 350 milioane de ace de cupru pentru a elimina bruiajul pe care obiectul îl producea. Toate acele de cupru au fost aspirate de misteriosul obiect și bruiajul a continuat.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.