”Fenomenul”, OZN-urile sunt pretutindeni

”Fenomenul”, OZN-urile sunt pretutindeni

Fenomenul este un film documentar lansat la începutul anului 2020 și care prezintă evenimente extraterestre petrecute în ultimii 70 de ani. Filmul prezintă multe imagini cu apariţii ale unor obiecte de origine necunoscută, dar și interviuri cu personalităţi care au fost martori la astfel de evenimente sau au realizat investigaţii în acest sens.

Printre acestea se număra Harry Reid, fost senator american, care s-a implicat direct în finanţarea unui proiect privind existența extratereştrilor, John Podesta, șef de cabinet al preşedintelui Clinton și consilier al preşedintelui Obama, Jacques Vallee, cercetător, dar și celebrul regizor Steven Spilberg care a lucrat la unul din filmele sale cu Allen Hynek, astronom în cadrul proiectului Bluebook.

Nici astronauţii de pe Stația spaţială internațională nu au fost feriţi de astfel de evenimente. Doi astronauţi ruși au fotografiat un OZN cu dimensiuni gigantice care zbura în orbita Pământului. Chiar și președintele Trump a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune Fox News că a fost informat despre existența OZN-urilor, pe care le-a considerat, până să devină preşedinte, scenarii SF.

Ce este un OZN?

Presupun că totul este posibil, a mai declarat președintele, invocând rapoartele întocmite de piloţi americani care au fost martori la astfel de evenimente.
Nick Pope, ufolog, a declarat că Trump va fi primul preşedinte american care va face un anunț cu privire la existența extratereştrilor, dat fiind probele concludente care îi sunt prezentate.

În 19.06.2019, trei senatori americani erau informați de Pentagon privind apariţia unor OZN-uri ca urmare a unor rapoarte întocmite de piloţi americani. Aceștia erau staţionaţi pe port-avionul Theodore Roosevelt, în oceanul Atlantic, timp în care au observat mai multe OZN-uri care se deplasau cu viteze hipersonice. În același timp, informații similare au fost transmise și la Casa Albă.

Un incident care a fost dezbătut de media americană s-a produs în 7 noiembrie 2006, pe un aeroport din Chicago. Timp de 15 minute, aeroportul a fost survolat de mai multe OZN-uri cu dimensiuni de peste opt metri. Cu toate că OZN-urile au fost observate cu ochiul liber, imaginile nu au fost captate de radarele aeroportului.

Josef Allen Hynek a fost unul dintre cei mai importanţi ufologi americani. În anul 1948, Hynek a fost cooptat în proiectul Sign. Conform declaraţiilor sale, pe când era profesor la universitatea Colombus, Ohio, a fost abordat de trei bărbați care după ce au vorbit despre ploaie și vreme, l-au întrebat ce părere are despre fenomenele extraterestre.

Întâlnirea cu extratereștri

Loading...

Hynek a fost preluat și condus la baza Air Force Wright Patterson unde i s-a propus să lucreze în cadrul unui proiect secret, numit Sign. Astfel, a început aventura vieții mele, declara Hynek. Pe toată perioada participării la proiectul Sign, Hynek a discutat cu sute de persoane care au fost martori sau subiecţi ai unor întâmplări care implicau apariţii extraterestre.

El a pus la punct 12 sisteme de captare ale apariţiilor OZN-urilor. A fost un colaborator apropiat al regizorului Spilberg, la realizarea filmului Întâlnire de gradul 3. În anul 1978, a ținut un discurs memorabil la ONU, atrăgând atenția asupra pericolelor rezultate din incidente cu extratereștri.

Hynek rămâne în istorie, ca fiind unul dintre primii oameni de știința care au admis public că exista civilizaţii extraterestre.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)