Descopera lumea

Eseul secret al lui Winston Churchill despre viața extraterestră

0

Winston Churchill, unul dintre cei mai mari politicieni ai Marii Britaniei, a avut o infinitate deosebită spre fenomenul OZN și viața extraterestră.

Au existat numeroase suspiciuni că Churchill ar fi deţinut numeroase informații cu privire la speciile extraterestre care vizitează atât de des Terra. Pornind de la această supoziție și adăugându-se informațiile stranii din eseul secret al lui Churchill cu privire la viața extraterestră, putem să tragem concluzii interesante.

Pentru început am ales să vă prezentăm cele mai importante părți din eseul intitulat „Suntem singuri in Univers?”, scris de Churchill în 1939.
„Eu unul sunt de atât de impresionat de progresul pe care îl face civilizația noastră și mă declar pregătit să cred că facem parte dintr-un loc imens în care se găsesc numeroase ființe cu putere enormă de gândire. Nu suntem singurele ființe din Univers care au reușit să se dezvolte mental și fizic”.

Este limpede ideea pe care se baza Churchill. Nu suntem singuri în Univers și în acest spațiu aproape infinit există numeroase forme de viață.

Interesant este faptul că Churchill a ordonat ca documentele care descriu viața extraterestră să fie ținute la secret pentru a nu crea panică printre oameni. Oare despre ce informații atât de șocante era vorba în aceste documente, care nici în ziua de astăzi nu sunt cunoscute de opinia publică?

„Nu sunt atât de îngâmfat și de prost încă să cred că Soarele este singurul care menține o familie de planete”.

loading...

Chiar dacă în 1939 nu existau telescoape puternice precum Kepler, Churchill a anticipat că Universul este plin de galaxii imense, în care există miliarde de sisteme solare, precum al nostru, binare, sau chiar cu mai mulți sori.

Ciudat este faptul că în ziua de astăzi, după 78 de ani de la scrierea acestui eseu, încă mai există oameni care nu sunt convinși de imensitatea Universului și de faptul că există și alte specii inteligente. Ciudat, nu?

„Cu sute de mii de nebuloase, fiecare conținând mii de milioane de sori, șansele ca să existe și alte planete pline de viață sunt enorme”.

Chruchill Alien essay - Eseul secret al lui Winston Churchill despre viața extraterestră

Așadar, Churchill confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, faptul că nu suntem singuri în Univers așa cum cred cei mai mulți dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.