ENIGME ALE ISTORIEI: Misterioasa moarte a lui Elvis Presley

0

În 16 august 1977, Elvis Presley era găsit mort în baia din luxoasa sa vilă din Graceland. Toată lumea a fost șocată de această veste. O legendă a muzicii murea. După 40 de ani de la acest tragic eveniment, există încă multe semne de întrebare. A fost moarte naturală, sinucidere, un accident sau a fost omorât?

El a fost găsit prăbușit în baie de iubita sa, Ginger Alden. Autopsia a demonstrat că a murit în urma unei aritmii cardiace. În sângele său au fost descoperite urme de medicamente, 14 tipuri, iar partea stângă a inimii era de două ori mai groasă decât dimensiunile normale.

În momentul decesului, Elvis avea o greutate de 102 kilograme. În 18 august, trupul neînsuflețit a fost expus la Graceland, Memphis. Într-o singură zi, peste 100000 de persoane i-au adus omagiu. În 19 octombrie a fost înmormântat la Forest Hill Cemetery.

În luna octombrie, din motive de securitate, Elvis este deshumat și înmormântat la Graceland. Elvis a fost înmormântat cu fast, însa foarte rapid. Imediat după tragicul eveniment, au început să apară fel de fel de ipoteze și zvonuri.

Medicul său personal a fost exclus din ordinul medicilor pentru că nu a știut să gestioneze boala lui Elvis. Unul dintre apropiații lui Elvis a declarat că nu-și poate explica faptul că Elvis a fost descoperit mort, singur într-o baie, în condițiile în care era însoţit în permanență de cineva, dat fiind starea lui de sănătate.

O altă întrebare la care nu s-a răspuns este de ce ambulanța a sosit la 40 de minute după ce a fost descoperit? Mulți au spus că medicul personal i-a făcut un fel de curățire a stomacului pentru că Elvis consuma droguri.

Când poliția a ajuns la Graceland, baia fusese foarte bine curățată. Multe persoane au spus că Elvis și-a înscenat moartea și s-a retras undeva în lume. Se cunoaște faptul că Elvis era complexat de fizicul său, era supraponderal, și nu dorea ca fanii săi să-l vadă astfel. În plus, începuse să aibă probleme și cu vocea.

Imediat după moartea sa, certificatul de deces a dispărut. Abia după două luni de la moartea sa, autoritățile au eliberat un alt certificat de deces.

Cei care l-au văzut pe Elvis în sicriu au declarat că nu l-au recunoscut. Cadavrul părea că este din ceară. La două ore după ce a fost anunțat decesul său, două persoane au cumpărat bilete de avion către Buenos Aires, sub numele de John Burrows. Acest nume îl utiliza Elvis atunci când nu dorea să fie recunoscut.

Elvis Presley - ENIGME ALE ISTORIEI: Misterioasa moarte a lui Elvis Presley

Ceea ce este și mai ciudat, din vila sa au dispărut obiectele sale personale, bijuterii și un milion de dolari. Sunt persoane care susțin o altă teorie. Elvis fusese invitat la Casa Albă, unde a dat o listă lungă cu nume ale traficanților de droguri. Mafia îi pusese gând rău și Elvis a fost nevoit să-și însceneze moartea.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și