Descopera lumea

ENERGIA DE DINCOLO DE MOARTE

0

Thomas Edison a lucrat mulți ani la un aparat pe care l-a numit necrofon și cu care spera să intre în contact cu lumea spiritelor. Edison era obsedat că lumea spiritelor există și că trebuie să inventeze un aparat cu care poate comunica cu cei care au ajuns într-o altă lume.

Edison a vorbit despre acest proiect în anul 1920, atunci când a acordat un interviu unui ziar american. Câțiva ani mai târziu, el a declarat, dacă mașinăria mea va cădea pe mâinile cui nu trebuie, aceasta ar putea influența destinele lumii.

După ce a murit, în anul 1931, toți cei care l-au cunoscut au crezut că nu a terminat invenția și că rămăsese în faza de proiect. Lucrurile nu au stat așa. Un american excentric a cumpărat celebrul aparat. Inițial, cumpărătorul a crezut că este un gramofon. Când l-a studiat mai bine a observat că nu are ac și cilindru rotitor. L-a pornit și a auzit vocea lui Edison care a fost acoperită de alte voci.

Speriat, colecționarul a vândut aparatul unei persoane pe care nu a vrut să o cunoască. Proiectul lui Edison a fost preluat mai târziu de un suedez care a înregistrat pe bandă magnetică vocile rudelor sale moarte.

Edison a fost numit vrăjitorul din Menlo Park. Însemnările sale au fost publicate într-o carte publicată în anul 1948. El a scris că personalitatea supraviețuiește dincolo de moarte și aceasta ar explica capacitatea spiritelor de a manipula obiecte reale. Trebuie inventat un instrument care înregistrează ceva.

Nu este singurul savant care a fost interesat de astfel de fenomene. Să ne reamintim că Mendeleev, Faraday, soții Curie, neurologul român Gheorghe Marinescu, au fost interesați de acest fenomen.

loading...

Vechile civilizații antice au lăsat înscrisuri despre acest fenomen, în care se vorbea despre energia de dincolo de mormânt. În una din notele sale, Edison descrie cum a creat o celulă foto electrică.

viata dupa moarte - ENERGIA DE DINCOLO DE MOARTE

O rază de lumină subțire cât un creion săgeta suprafața celulei. A avut loc o ședință de spiritism despre care Edison și apropiații săi au refuzat să vorbească.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.