The news is by your side.

EDGAR CAYCE, RUSIA VA DEVENI SPERANȚA LUMII

În 14 octombrie 2015, publicația Veterans Today a publicat un articol semnat de dr. Preston James în care se afirmă că Rusia folosește sisteme de armament avansate care includ tehnologie extraterestră ca urmare a unui acord cu un grup de extratereștri.

Articolul, intitulat Asul lui Putin în Siria, prezintă o listă lungă de armament ultra-avansat, torpile supersonice capabile să treacă prin materie înconjurându-se de un scut energetic inter-dimensional.

Rusia deține rachete care, după lansare, operează ca și cum ar fi interconectate unele cu altele și folosesc un mod de comunicare interdimensional pentru a nu fi interceptate, pentru a se regrupa, capabile să urmeze traiectorii curbate ciudate în formă de spirale sau cercuri.

Unii cunoscători cred că rușii au acum capacitatea de a genera scuturi de invizibilitate de natură interdimensională pentru unele din aeronavele lor militare și unele torpile, asigurându-se astfel că acestea devin complet nedetectabile în cea mai mare parte a zborului și chiar pot să distrugă sateliții spionii.

Unele arme de care dispune Rusia sunt de-a dreptul șocante în ceea ce privește capabilitățile lor. Astfel, una dintre ele a fost testată pe USS Donald Cook în aprilie 2014. Când au apărut două avioane rusești deasupra portavionului american, nici un sistem electric și electronic de pe navă nu a mai funcționat, astfel încât radarul și faimosul sistem de apărare Aegis nu au mai funcționat.

S-a raportat că ofițerii superiori de pe navă au fost atât de supărați încât și-au dat demisia, considerând că nu mai au cum să apere navele și echipajele în astfel de condiții.

Multe dintre portavioanele aflate în Golful Persic au fost retrase din cauza ineficienței lor în fața atacurilor rusești. Au fost numite rațe plutitoare.

Vă reamintesc faptul că în anul 1935, celebrul profet american Edgar Cayce spune că Rusia va deveni, după căderea comunismului, speranța lumii.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și