Descopera lumea

EDGAR CAYCE A INDICAT UNDE SE AFLĂ ARHIVELE ISTORIEI OMENIRII

0

Edgar Cayce rămâne în istorie prin trei profeții. Prima dintre ele se referă la piramidele din apropierea insulei Bimini, a doua se referă la o sală secretă care conține arhive ale istoriei umanității și care se află sub Sfinxul egiptean și cea de a treia se referă la un templu mayaș peste care este construit un alt templu și care ascunde multe informații despre istoria omenirii.

Cayce a susținut că acest templu ascuns a fost construit de Iltar, un preot atlant care a supraviețuit catastrofei.

În Antichitate, primul care a susținut existența acestui continent a fost Solon. El a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici din Grecia.

După ce a propus o serie de măsuri politice și economice, s-a decis să se retragă în Egipt, în orașul Sais, acolo unde a stat în preajma unor mari preoți egipteni. Acolo a aflat despre fabuloasa existență a continentului Atlantida.

Conform lui Solon, Atlantida a fost un continent cu bogate resurse de aur, plante exotice, animale și populat de zeci de milioane de locuitori. Platon a preluat informațiile date de Solon și a scris că Atlantida a fost înghițită de ape în anul 9000 î.Hr. Platon a precizat că Atlantida a dispărut într-o zi și o noapte.

Geofizicianul german Wegener a susținut că la început a fost un singur continent, care, ulterior, s-a scindat ca urmare a convulsiilor geologice. A existat un adevărat fenomen de rupere a pământului.

loading...

După ce continentul Mu a fost înghițit de ape ca urmare a unor erupții vulcanice și cutremure puternice, un alt continent s-a născut, Atlantida. Atlanții au fost cea de a patra rasă umană.

EDGAR CAYCE - EDGAR CAYCE A INDICAT UNDE SE AFLĂ ARHIVELE ISTORIEI OMENIRII

Specialiștii susțin că Pământul a cunoscut patru mari cataclisme, urmate de patru mari diluviuni. Toate acestea s-au datorat răcirii centrului Pământului care a determinat mișcarea plăcilor tectonice. Au urmat erupții vulcanice și cutremure.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.