Mistere

Descoperire incredibilă: Misterul Triunghiului Bermudelor își găsește rezolvarea în spațiu

Triunghiul Bermudelor este una dintre cele mai misterioase zone de pe glob. Cunoscut și sub numele de „Triunghiul Diavolului”, este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Suprafața cuprinsă este de circa 1.2 milioane km².

De-a lungul timpului, speculațiile cu privire la această zonă au arătat că într-o anumită perioadă a anului diverse anomalii se petrec. Numeroase au fost vasele sau chiar avioanele care au dispărut fără urmă ca și cum ele nu au existat niciodată. 

Cu toate acestea, Consiliul Apelor din SUA neagă existența acestui triunghi al morții. Din ce motiv? Probabil pentru ca mitul Triunghiului Bermudelor trebuie desființat pentru că acele anomalii nu pot fi explicate sau trebuie ținute departe de ochii publicului larg.

De partea cealaltă, un grup de specialiști italieni este pregătit să pună bazele unui proiect de amploare prin care să dezlege misterul Triunghiului. Totul a pornit de la o nouă ipoteză care susține că există o legătură stranie între această zonă de pe Terra și centura Van Allen. 

Nu puțini au fost astronomii care odată ajunși în spațiu au văzut numeroase flash-uri de lumină care porneau din Triunghiul Bermudelor și parcă se îndreptau spre centura Van Allen.

triunghiul bermudelor - Descoperire incredibilă: Misterul Triunghiului Bermudelor își găsește rezolvarea în spațiu

Ce se întâmplă în Triunghiul Bermudelor cu adevărat? Nimeni nu poate spune foarte clar, dar este la îndemâna oricui să realizeze că misterul este cuvântul care definește cel mai bine această zonă de pe Terra.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top