The news is by your side.

De ce nu trebuie să cumperi niciodată legume şi fructe ce au etichete inscripţionate cu cifra 8

0

Te-ai uitat vreodata peste eticheta de pe merele cumparate si te-ai intrebat ce inseamna oare toate acele cifre? Ei bine, afla ca acele cifre au o importanta foarte mare! Cifrele trecute pe etichetele legumelor si fructelor pot indica diferite lucruri. Haide sa vedem impreuna ce ne spun ele.

Orice numar care incepe cu cifra 9 inseamna ca produsul etichetat astfel este organic. Poate ca acum te intrebi ce inseamna exact ca un produs sa fie organic. Ei bine, organic inseamna, in primul rand, ca solul utilizat pentru cultivarea si cresterea produsului respectiv nu contine deloc pesticide, ingrasaminte, chimicale si antibiotice. Alimentele ecologice nu numai ca au un gust mai bun ci, potrivit dovezilor stiintifice, sunt si mult mai sanatoase.

Stii vorba aceea: esti ceea ce mananci. Asadar, asigura-te ca mananci produse de calitate!
Orice numar care incepe cu cifra 3 sau cifra 4 inseamna ca produsul respectiv a fost crescut in mod conventional.
Agricultura conventionala implica folosirea de pesticide si chimicale pentru a asigura culturi mai durabile, mai productive si mai rapide. Aceste produse sunt in mod evident si mai ieftine.
Si asa ajungem la cifra de temut: 8.
Aceasta indica faptul ca produsele alimentare respective au fost supuse metodelor de crestere folosind inginerie genetica. Altfel spus, alimentele cumparate au fost manipulate genetic in scopul maximizarii productivitatii. Evita cu orice pret aceasta categorie de produse!
Nu uita sa sprijini fermierii locali cumparand produse din pietele agroalimentare si magazinele alimentare locale.
banananan De ce nu trebuie să cumperi niciodată legume şi fructe ce au etichete inscripţionate cu cifra 8
Cel mai indicat ar fi sa ai cunostiinte sau apropiati care sunt cultivatori, pentru ca una e sa cumperi fructe sau legume de la magazinele alimentare, si alta e sa le procuri din productia proprie a agricultorilor!

Realitatea

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și