Cum va arata lumea:Prognoza pentru urmatorul secol

Published On Mar 19, 2013 |

Viitorul sună bine sau cel puțin așa arată o prognoză de 100 de ani, efectuată de mai mulți oameni din trustul englezesc BBC. Această previziune a viitorului se bazează pe recentele descoperiri la care sunt cumulate părerile futurologilor. Dar mai bine hai să vedem cum va atâta lumea peste 100 de ani:

 • Oceanele vor deveni principala sursă de hrană

Peste 100 de ani, omenirea va avea de hrănit peste 10 miliarde de guri, ceea ce semnifică faptul că solul nu va mai fi suficient pentru producerea hranei. Peștele și algele vor deveni principalele alimente și astfel terenurile vor mai putea respira. La acest fapt se poate adăuga apă economisită în urma irigațiilor mai puţin intense.

 • Telepatia, o realitate

Transferul gândurilor la distanță va deveni o practică la îndemâna oricui. Datorită geneticii, se vor putea crea oameni mult mai inteligenți decât cei din prezent. Nu doar că acei oameni vor trăi mai mult, dar vor putea să-și expună calitățile mult mai bine. Astfel, comunicarea se va face doar prin puterea gândului.

 • Vremea va fi controlată

Pentru dezvoltarea durabilă a umanității, evenimentele meteorologice trebuie să fie controlate. Peste 100 de ani, oamenii vor fi capabili să controleze cele mai aspre fenomene, dar și să populeze deșerturile lumii cu păduri tropicale.

viitor

 • Antarctica își va pierde statutul de rezervație

Pentru că omenirea o să aibă nevoie de cât mai multe resurse naturale, Antarctica va fi zona cea mai atractivă din acest punct de vedere.

 • Monedă unică

În viitor lumea întreagă se va baza pe o singură monedă unică. Un al doilea scenariu este cel prin care banii fizici vor fi eliminați și înlocuiți cu altceva.

 • Legătura dintre creier și calculator

Oamenii de știință susțin că până în 2075 cei mai mulți oameni vor putea să-și conecteze creierul la calculatorul personal.

 • Nanoboții vindecă pacienții

Nanoboții, niște particule inteligențe introduse în corpul uman, vor fi capabili să vindece orice boală. În câteva decenii, această tehnologie o să înlocuiască medicina clasică.

 • În lume vor exista doar 3 limbi

Aceste limbi vor fi: engleza, spaniolă şi chineza

 • Liftul spațial

Această inginerie impresionantă va deveni realitate și va fi la îndemâna oricui. Atunci când un om oarecare dorește să ajungă pe Lună, va lua liftul spațial și va face o vizită de câteva săptămâni pe satelitul natural al Terrei.

 • Dispariția statelor suverane

Se preconizează că țările vor dispărea și un singur guvern mondial va conduce omenirea. În ziua de astăzi, chiar și ONU se poate numi un guvern mondial, dar în forma rudimentară.

Multumim pentru ca ai votat. Acum poti sa le spui tuturor cum te simti! .
Cum apreciezi acest articol?
 • Plictisitor
 • Fascinant
 • Interesant
 • Impresionant
 • Trist
 • Ciudat

4 Responses to Cum va arata lumea:Prognoza pentru urmatorul secol

 1. altu says:

  Păi, da.. un singur guvern mondial, o singură limbă, o singură monedă și un singur conducător (nenea antihristul, care își va rezema fundul demonic în Templul lui Solomon reconstruit)..aaa, și am uitat.. oamenii vor trăi în armonie pe pământ și după vor muri, sufletul se va duce într-un loc foarte cald, departe de Dumnezeu.. baftă la viața asta, copii, eu îl aleg pe Domnul

 2. dorin says:

  Cam da asa se va intampla.Dar cred ca nu avem capacitatea necesara a creierului uman pt. telepatie.Cine stie ? Sa mai vazut sau mai auzit de extraterestri care au rapit pt.cateva ore pamanteni care i-au “vorbit” telepatic acele fiinte.Doar o rasa superioara omului spun eu ne transmite mesaje telepatice sau receptioneaza mesajele.Am mai citit unele profetii in care va fi o moneda unica pe tot globul si toata lumea crestina va fi laolalta in “Federatia Statelor Pamantene “.Mai vorbeste despre disparitia puterii mondiale a SUA a celor suverane cum ati scris.Si lista poate continua.Nu am scris decat introducerea decat care va urma sa fie in viitorul nu prea indepartat.

 3. evi says:

  Omenirea este la un moment de rascruce, poate ajunge la o inalta inflorire tehnologica si stiintifica sau va decade intorcandu-se in Evul Mediu. Nimeni nu poate da raspunsul la acest moment, razboiul esharian este in plina desfasurare si destinul omenirii depinde de acest razboi. In 2017 se incheie prima etapa din acest razboi, iar in 2030 va fi ultima infruntare. In 1970 au fost doua anomalii de nastere planetare, iar in 1975 au fost trei anomalii de nastere, una planetara, doua zonale. Viitorul omenirii depinde de cei cinci esharieni nascuti in aceste zile cu anomalie. Trei din ei sunt sub autoritatea Dumnezeului-Demon, iar doi sunt sub autoritatea Dumnezeului-Inger, din cei cinci doar doi ajung imparati esharieni si astfel se hotaraste destinul omenirii. Chiar daca omenirea va avea un viitor infloritor cultural si stiintific, cele enuntate in articol nu se vor implini. Indiferent de cum va fi viitorul, pe planeta vor fi in cativa zeci de ani 2 miliarde 500 de milioane de adulti. Daca se inchide Pentalex-ul, actuala Lege Existentiala a primitivului, se naste omul evoluat cu sange purificat care nu va mai avea nevoie de tratamente fiind sanatos. Pe Luna nu exista nici un motiv sa calatoresti cu liftul, iar in viitor computerul va fi doar un aparat si nu i se va mai exagera importanta. Antartica va deveni locuibila deoarece se modifica geografic polii…