Descopera lumea

Cum să detectezi și să cureți ENERGIA NEGATIVĂ din casa ta

0

Casa este locul în care petrecem cea mai mare parte din viața noastră. Din acest motiv trebuie să păstrăm un mediu curat din toate punctele de vedere, mai ales atunci când vine vorba despre energia negativă.

Energia negativă se naște dintr-un proces complex și nu are niciun aport benefic asupra bioritmului uman. Atunci când simți stări de nervozitate, anxietate sau chiar depresie ușoară, cel mai probabil se datorează influenţei energiei negative din casa noastră.

Energia negativă este inodoră, incoloră și mai ales invizibilă. Acestea sunt motivele principale pentru care este foarte complicat ca s-o îndepărtăm din casă, dar cu toate acestea există numeroase metode eficiente.

Una dintre ele, poate cea mai ușor de folosit de toată lumea este metoda paharului cu apă. Energia negativă dispare și astfel casa o să devină un loc plăcut și vesel.

Iată ce ai de făcut:

AI nevoie de un pahar transparent în care adaugi o parte de apă, una de oțet și una de sare, de preferat de mare. Se amestecă bine și apoi se pune paharul în diferite colțuri ale unei camere. În mod normal energia negativă se va strânge în colțuri și niciodată în mijlocul camerei.

loading...

Acest pahar trebuie așezat într-un loc ascuns și lăsat acolo întreaga zi. Nu trebuie mișcat de unde l-ai pus.

După 24 de ore te duci și examinezi paharul. Dacă este la fel ca atunci când l-ai lăsat, adică nu s-a produs nicio schimbare, înseamnă că în camera respectivă nu există energii negative.

energie negativa - Cum să detectezi și să cureți ENERGIA NEGATIVĂ din casa ta

În cazul în care apa are mai multe bule, înseamnă că este un rezultat al problemelor energetice. În acest caz, trebuie repetată procedura până când apa va fi așa cum ai lăsat-o.

Nu uita că trebuie aruncat conținutul din apă în toaletă, pe care o vei spăla și, astfel, energiile vor fi eliminate din casă. Simplu și eficient. Videoclipul de mai jos prezintă pe larg cum funcționează această metodă.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.