Mozaic

CONȘTIINȚA POATE SCHIMBA STRUCTURA MATERIEI

Organismul uman are în componența sa peste 70% apă. Studiile au arătat că multe boli sunt cauzate de deshidratare. Masaro Emoto este un cercetător japonez care a realizat un experiment mai puțin obișnuit.

El a susținut că apa este în legătură cu mediul, cu conștiința omului și cu rugăciunile acestuia.

Experimentul a avut loc în anul 1996, pe un lac poluat din Japonia. La experiment au participat câteva mii de japonezi. Unii s-au rugat într-un templu din apropierea lacului, alții pe malul lacului sau în bărci.

S-a efectuat o ceremonie cu lumânări aprinse ca în ritualurile creștine. Masato a prelevat probe de apă înainte de rugăciune și a observat existența unor particule haotice, stranii. După două ore de rugăciuni, apa prezenta cristale pure sub forma de flori. Aceste cristale s-au menținut timp de o lună de la experiment.

În timpul rugăciunii, subiecții au ținut mâinile împreunate în dreptul pieptului și au șoptit, te rog, să fii bună. Conștiința noastră poate schimba structura materiei. Extrapolând, putem considera că rugăciunile au efect benefic și asupra apei din corpul uman.

Se spune că nu numai compoziția chimică a alimentelor sau a apei sunt importante pentru organism, ci și vibrația. Alte teste au demonstrat că apa memorează informațiile de pe sticlă pe care le transformă în cristale care imită structura emoțională a cuvântului.

loading...

Ce este conştiinţa?

Conştiinţa morală este glasul lui Dumnezeu în sufletul credinciosului, glas care-l îndeamnă la împlinirea legii morale. Glasul acesta îl poate cunoaşte fiecare, căci după credinţa noastră conştiinţă s-a născut deodată cu omul.

Ea este de obârşie dumnezeiască. Sfântul Ioan Gură de Aur spune: „Când Dumnezeu l-a făcut pe om, a sădit în fiecare judecată nemincinoasă a binelui şi a raului, adică regulă conştiinţei”.

CON%C8%98TIIN%C8%9AA - CONȘTIINȚA POATE SCHIMBA STRUCTURA MATERIEI

Conștiința este un sentiment pe care omul îl are asupra moralității acținilor sale.Se spune despre conștiință că este „glasul lui Dumnezeu” în om.

loading...
To Top