The news is by your side.

Comunicații radio între armata rusă și extratereștri de pe Marte interceptate de un hacker

Pe canalul de Youtube al unui hacker de origine mexicană, au apărut recent trei videoclipuri, care demonstrează că armata rusă comunică sistematic cu o civilizație care își are baza pe Marte.

Descoperirea realizată de hackerul mexican Perrua Perrin este una de-a dreptul fantastică și bărbatul în cauză a raportat-o mai multor site-uri de specialitate pentru a o publica. Fișierele audio le-a putut lua de pe un forum privat rus, unde existau cu circuit închis. Este posibil ca specialiștii în calculatoare din Rusia să fi fost capabili de a intercepta mai multe convorbiri între reprezentanții armatei și o presupusă civilizație existentă pe Marte.

Aceste documente secrete au fost împărțite în trei părți, după care au fost încărcate pe canalul personal al hackerului mexican. În primul videoclip se poate auzi cum un reprezentant al armatei rusești vorbește cu un personaj reprezentant al unei colonii de pe Marte.

În cel de-al doilea, se poate auzi sunetul unei misiuni armate care s-a desfășurat pe planta Marte. În cel de-al treilea videoclip se poate auzi cum un oficial rus interoghează o ființă extraterestră. Extraterestrul susține că trăiește lângă muntele Dyatlov, pe Marte, loc unde există o bază militară de origine extraterestră.

Odată ce aceste informații de-a dreptul bizare au aprins spiritele pasionaților de mistere, un fost căpitan în armata SUA, a oferit opiniei publice informații uluitoare despre ceea ce se petrece pe Marte. Căpitanul Kaye susține că ultimii 17 ani i-a petrecut într-o bază specială aflată pe Marte. Acolo există numeroase colonii umane care își duc existența alături de alte două specii extraterestre care de asemenea dețin baze pe Marte.

extraterestri-pe-marte Comunicații radio între armata rusă și extratereștri de pe Marte interceptate de un hacker

Una dintre speciile extraterestre pare să se tragă din reptilieni și este de o agresivitate greu de imaginat. Cealaltă este mult mai blândă și deschisă rezolvării problemelor pe cale pașnică.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și