The news is by your side.

CIVILIZAȚIA LUNARĂ SUPRAVEGHEAZĂ PĂMÂNTUL

Maurice Chatelain s-a născut la Paris. În anul 1955 se mută în SUA. El a fost specialist în informatică și comunicații spațiale. Peste 20 de ani a lucrat la proiectele spațiale de la NASA și a lucrat la realizarea capsulei Apollo care a aselenizat de șase ori.

După decesul său, în anii 90, au fost date publicității o serie de note și însemnări pe care le-a realizat în cei 20 de ani, cât a lucrat la NASA. Despre prima misiune Apollo, Chamberlain a scris că în momentul în care naveta spațială s-a apropiat de Lună, cei trei astronauți au auzit un sunet care semăna cu cel al trenului sau al unei sirene.

Neil Armstrong și Buzz Aldrin au fost supravegheați de extratereștri pe toată perioada cât au poposit pe Lună. Toți astronauţii care au participat la aceste misiuni au declarat că au văzut OZN-uri și că Luna este locuită de o civilizație extraterestră.

În cadrul celor șase misiuni Apollo au fost recoltate 450 kilograme de roci lunare. Prima surpriză a fost aceea că aceste roci conțineau titan și zirconiu. Titanul este un metal ideal în construcția aerospațială. Nisipul lunar avea o vechime mai mare cu un miliard de ani față de roci, ceea ce a demonstrat că solul lunar a fost bombardat de meteoriți.

Se cunoaște faptul că Luna nu are un câmp magnetic propriu, pentru că densitatea sa este foarte mică. Cu toate acestea, rocile prezentau urme ale unui câmp magnetic, semn că Luna a traversat un spațiu cu un câmp magnetic puternic.

S-a spus că pe Lună nu există apă. Astronauții misiunilor Apollo 12 și 14 au instalat pe suprafața lunară aparatură care a detectat vapori de apă în atmosfera lunară. S-a presupus că acești vapori de apă au ieșit printr-o fisură a scoarței lunare care a fost creată de un cutremur sau o erupție vulcanică.

O altă surpriză a fost dată de misiunea Apollo 16 care a descoperit oxid de fier. Indirect rezulta că pe Lună există oxigen, hidrogen, apă și fier.
Începând cu secolul al XVII-lea pe Lună au fost observate lumini care se deplasau. Acestea au fost vizibile în timpul eclipselor de Soare. Luminile aveau formă circulară sau triunghiulară și au fost observate în apropierea craterelor lunare. În anul 1953, un astronom a putut observa cu ajutorul unui telescop un punct luminos care avea o lungime de 20 de kilometri.

Mai târziu, au fost observate domuri luminoase cu înălțimea de 200 de metri. Aceste domuri au fost fotografiate de astronauții misiunilor Apollo 16 și 17.

Astronauții misiunii Apollo 16 au văzut și fotografiat blocuri de piatră tăiate și șlefuite cu precizie. Acestea păreau a fi un observator astronomic. Poate că o civilizație lunară urmărea Pământul din acel observator.

Din păcate, toate aceste descoperiri nu au fost făcute publice de NASA. După mulți ani, atunci când s-a renunțat la misiunile Apollo, opinia publică le-a cunoscut, pe alte căi decât cele oficiale.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și