Ce se întâmplă pe Marte? Urmă umană fotografiată de Curiosity

0

Ce se întâmplă pe Marte? Aceasta este întrebarea la care ar trebui să răspundă NASA în primul rând pentru că informațiile care ajung în media sunt din ce în ce mai concludente că acolo există viață.

Nu este vorba despre orice fel de viață, ci despre oameni, care au pășit pe Marte la fel cum au făcut-o pe Lună. Această concluzie se poate trage din fotografia care în mod ciudat a scăpat pe internet.

Este vorba despre o urmă umană, similară cu cea fotografiată pe Lună. Această fotografie este de-a dreptul șocantă în condițiile în care suntem informați că omul nu a pus niciodată piciorul pe Marte. Și atunci cum este posibilă această urmă?

Variantele sunt două. Ori NASA a trimis astronauți pe Marte și acest fapt este ținut secret sau pur și simplu acolo există forme de viață care seamănă cu oamenii.

Această fotografie a stârnit numeroase controverse. S-a spus că este vorba despre urma lăsată de roverul Curiosity, dar această urmă este una continuă și nu ar putea să semene cu pasul uman.

NASA nu are nicio reacție cu privire la această fotografie, dar cu toate acestea nici nu mai este nevoie de reacții oficiale pentru că știm că oricum adevărul este ascuns de ochii curioși ai oamenilor de rând. De ce?

Mars - Ce se întâmplă pe Marte? Urmă umană fotografiată de Curiosity

Poate că pe Marte există numeroase lucruri sau ființe de care nu trebuie să știm, ca să nu ne abatem de la viața noastră de zi cu zi ăn care producem și consumăm mai mult decât necesarul.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și