Bizar

BUZZ ALDRIN DUPĂ 45 DE ANI DE LA MISIUNEA APOLLO: Specii extraterestre pe Lună

După zeci de ani, misiunile Apollo au secretele lor bine ascunse, pe care NASA și ceilalți oficiali nu le fac publice. Toată această stare de mister și tăcere a alimentat fel de fel de supoziții. Se pare că unele dintre acestea sunt adevărate și au susținători din ce în ce mai mulți.

Vă prezentăm textul în original al discuției dintre Armstrong primul om care a pus piciorul pe Lună și specialiștii de la Huston. Menționăm faptul că această discuție a fost ascunsă mulți ani. În momentul în care miliarde de telespectatori priveau la televizor memorabilul eveniment, discuția dintre Armstrong și turnul de control nu a mai putut fi ascultată de către telespectatori.

Armstrong – Dumnezeule ce mașini enorme, incredibil, Dumnezeule! Sunt aliniate lângă crater. Ei ne observă. După ani de zile, au început să iasă la iveală o serie de informații cu privire la ceea ce au văzut astronauții pe Lună.

Există structuri de peste 800 de metri înălțime în formă de dom sau sferă. Originea lor este artificială. Natura nu putea realiza forme complet sferice. Armstrong a păstrat tăcerea de-a lungul vieții sale, refuzând să dea interviuri sau să scrie cărți care i-ar fi adus o avere colosală.

Buzz Aldrin, al doilea om care a pus piciorul pe Lună, a scris o carte numită Noi nu suntem singuri în univers. În această carte el a descris faptul că până să ajungă pe Lună, naveta spațială a fost însoțită de un OZN. În momentul în care a pus piciorul pe Lună, a observat mai multe obiecte zburătoare care staționau lângă un crater.

El a confirmat discuția pe care Armstrong a avut-o cu turnul de control și insistența specialiștilor de a păstra tăcere asupra acestui subiect. El a descris sentimentul de teamă pe care l-a avut, în momentul în care a văzut aceste aparate de zbor.

La întoarcere spre Pământ, Aldrin a povestit că timp de trei zile, un OZN a zburat în apropierea lor.
În ceea ce privește construcțiile de pe Lună, el a declarat că este convins că ele fac parte dintr-o bază extraterestră Gordon Cooper este un alt astronaut care a zburat în spațiu în anul 1963, cu ajutorul capsulei spațiale Mercury.

El a declarat că în momentul în care se afla pentru a 22 oară pe orbita Pământului, canalul special de comunicație, cu care comunica cu turnul de control din Perth, Australia, nu a mai funcționat.
Legătura cu Pământul a fost întreruptă, mai multe minute dar a putut să asculte un dialog într-un limbaj necunoscut.

Mulți dintre astronauții care au făcut parte din misiunile Apollo au avut grave probleme psihice, cu toate că ei au fost supuși unor programe de antrenament foarte riguroase. Șocul a fost mare și imprevizibil.
Specialiștii ruși au reușit să intercepteze discuția dintre Armstrong și turnul de control, referitor la existența OZN-urilor.

luna BUZZ ALDRIN DUPĂ 45 DE ANI DE LA MISIUNEA APOLLO: Specii extraterestre pe Lună

Ei au cerut public ca acest pasaj al discuției să fie făcut public. Americanii nu au dat curs acestui lucru, fapt care i-a determinat pe rușii să fie primii care fac acest lucru. Astronauții americani au avut obligativitatea, prin angajamente scrise, de a nu vorbi despre aceste lucruri, timp de 40 de ani. Aldrin a fost primul care le-a confirmat, în anul 2014. Trecuseră 45 de ani.

loading...
Comments
To Top
Citește articolul precedent:
Cele mai mari mistere ale istoriei

Multe pagini din istoria scrisă au rămas nedeslușite, multe mistere, secrete. Vă prezentăm câteva dintre misterele istoriei. În anul 1679, în...

Închide