The news is by your side.

Baba Vanga și jocul Illuminati ne sugerează că Trump nu va fi niciodată președintele SUA

0

Una dintre cele mai celebre clarvăzătoare din lume, baba Vanga, a spus că America nu va avea niciodată un al 45-lea președinte, în cauză Donald Trump, și că o diviziune între statele din Nord și cele din Sud se va produce, care ar putea duce la conflicte majore.

Baba Vanga a realizat o profeție înspăimântătoare pentru omenire încă de la începutul anilor ’90, când spunea că în viitor SUA va avea un președinte de culoare. Imediat după ce acesta își va încheia mandatul, ceva se va petrece și astfel America nu va mai avea niciodată un al 45-lea președinte.

În consecință, Barack Obama este cel de-al 44-lea președinte american și își încheie mandatul în ziua de 20 ianuarie 2017, când cel de-al 45-lea președinte ales, Donald Trump va prelua conducerea SUA.

De asemenea, clarvăzătoarea mai susținea că în SUA se va produce o criză profundă între statele din Nord și Sud, similară cu cea din Războiul de Secesiune.

Această profeție nu este completă și nu specifică dacă viitorul președinte american, Donald Trump, va fi asasinat, așa cum se speculează sau pur și simplu va fi îndepărtat de la putere. Mai mult de atât, presa americană susține că această profeție nu este luată în serios de americani, ci mai mult de ruși.

În jocul Illuminati Trump este asasinat

Faimosul joc de cărți Illuminati, creat în 1994 de Steve Jackson, sugerează că SUA va avea la conducere un lider carismatic, care ar putea fi asasinat de către un lunetist.

Este vorba despre cartonul care poarte numele „Enough is Enough” ( destul este destul), acompaniat de misteriosul text „At any time, at any place, our snipers can drop you…have a nice day.”. În traducere liberă acest text sugerează că personajul de pe cartea în cauză poate sa fie asasinat oriunde și oricând de către un lunetist.

Este incredibil un un asemenea joc a prezis numeroase evenimente din viitor, printre care moartea prințesei Diana, evenimentele tragice de la Word Trade Center, sau accidentul ecologic din 2010.

trump Baba Vanga și jocul Illuminati ne sugerează că Trump nu va fi niciodată președintele SUA

Oare și de data aceasta jocul de cărți Illuminati să prezică cu acuratețe viitorul? Acest fapt este greu de spus în prezent, dar avem timp să aflăm până în ziua de 20 ianuarie 2017.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și