Au creat extraterestrii crestinismul pentru a opri omul din evolutia sa?

Dacă privim în ansamblu istoria creștinismului nu putem să omitem anumite etape mai puțin plăcute pe care le-a oferit această învățătură omului. Cele mai cumplite războaie, precum cruciadele sau chiar cele două războaie mondiale au fost efectuate în numele creștinismului/iudaismului. Perioade sumbre precum Evul Mediu, în care oamenii erau arși pe rug dacă contestau că Pământul nu este plat sau că nu se află în centrul Universului, s-au născut din cauza unei religii dusă la extrem, care bineînțeles că se numește iarăși creștinism.

De asemenea, islamul s-a născut în urma confruntării dintre creștinism și iudaism. Această nouă religie a dat naștere fanatismului și mai nou terorismului. Milioane de oameni din lumea arabă sunt dispuși să-și sacrifice viața în numele unui război sfânt, Jihadul. Dar cum este posibil ca un război să fie sfânt?

Aceste religii, care au la bază creștinismul, au împins oamenii spre o societate de consum, în care banul a făcut posibile dezvoltarea anumitor grupuri de influență precum Illuminati, Bilderberg sau orice grupare similară.
Acestea sunt doar câteva exemple care demonstrează cum religia a fost de cele mai multe ori o barieră în fața evoluției. Dar cine și de ce a dorit implementarea unui asemenea sistem vicios în societatea umană?

Dacă privim dincolo de ceea ce am fost învățați și ne eliberăm mintea de dogmele impuse putem să creăm imaginea din spatele acestui mister fundamental. textele sacre persane vorbesc despre un anume Denkard, întemeietorul creștinismului care l-a păcălit pe un anume om, Adam, la viață veșnică. Denkard era fratele dragonul Ahriman. Interesant mai este faptul că dragonul care a inundat Sumeria este frate cu Enki, dragonul care trăieşte în Eden.

Pornind de la această scriere, nu putem să nu ne aducem aminte de cele mai mari creaturi cerești din Biblie. Acestea sunt Serafimi, cuvânt tradus din ebraică în greacă precum Drakon, care bineînțeles că înseamnă dragon. Pe de altă parte, singură imagine de chip cioplit pe care a avut-o Dumnezeu s-a regăsit în Templul lui Solomon și a fost un șarpe zburător cu puteri magice.

Unii oameni de știință sunt de părere că Yahweh, provine de la zeul dragon Yah, care în tradiția evreiască era responsabil cu furtunile și inundațiile.

Yahweh

Un alt fapt interesant se referă la clasicele jertfe de animale pe care le cerea Yahweh supușilor săi și care sunt relatate cu lux de amănunte în Biblie. Ciudat este că aceste jertfe erau consumate și nu erau simbolice cum se petreceau în culturile străvechi.

În cele mai multe culturi prada preferată a dragonilor sunt virginele. Această trăsătură este evidențiată și în Biblie, în momentele în care virginele sunt aduse ofrandă lui Dumnezeu. Să ne aducem aminte doar de momentul în care Moise se prezintă cu cele 32 de virgine drept ofrandă creatorului. Acest fapt ne împinge să credem că Yahweh nu este nimeni altul decât un dragon.

În cele din urmă, chiar Iisus ajuns aproape de sfârșit le spune oamenilor despre o creatură care nu este tatăl lui și în fața căreia nu trebuie să se închine. Cel mai mulți cred că era vorba despre Satan, dar există păreri care susțin că este vorba despre dragonul Yahweh.

Aceste sunt doar câteva exemple care evidențiază implicarea directă a reptilienilor în dezvoltarea omului. Părerile sunt împărțite, dar este cert că Yahweh a fost un dragon care s-a dat drept tatăl lui Iisus și care și-a băgat coada în toate învățăturile oferite de Iisus.

Multumim pentru ca ai votat. Acum poti sa le spui tuturor cum te simti! .
Cum apreciezi acest articol?
 • Plictisitor
 • Fascinant
 • Interesant
 • Impresionant
 • Trist
 • Ciudat

24 Responses

 1. Intre religia numita crestinism si Invataturile lui Isus exista o mare deosebire.Isus le-a spus fariseilor ca sunt pe o cale gresita. Cuvintele lui Isus s-au adeverit, ptr. ca atunci , ca si pana acum practicantii religiei crestinism nu reusesc sa intre in Imparatia Lui D-zeu, dar nu-i lasa nici pe ceilalti oameni sa intre.Isus ne vorbeste despre pace si iubire in interiorul si in afara noastra. Ce cauta razboiul si moartea in ecuatia asta ?Cei care s-au indepartat de Invataturile lui Isus vor plati scump….

 2. Intre religia numita crestinism si Invataturile lui Isus exista o mare deosebire.Isus le-a spus fariseilor ca sunt pe o cale gresita. Cuvintele lui Isus s-au adeverit, ptr. ca atunci , ca si pana acum practicantii religiei crestinism nu reusesc sa intre in Imparatia Lui D-zeu, dar nu-i lasa nici pe ceilalti oameni sa intre.Isus ne vorbeste despre pace si iubire in interiorul si in afara noastra. Ce cauta razboiul si moartea in ecuatia asta ?Cei care s-au indepartat de Invataturile lui Isus vor plati scump….

 3. Carmen Ion says:

  Apleo, ce "studii" ai !!!!!! Citeste Biblia cu atentie si numai scrie prostii!!!! Sau asta ai inteles tu din Cartea Sfanta?

 4. Carmen Ion says:

  Apleo, ce "studii" ai !!!!!! Citeste Biblia cu atentie si numai scrie prostii!!!! Sau asta ai inteles tu din Cartea Sfanta?

 5. Ciama Daniel says:

  pai reptilienii .ei sunt creatorii nostri pentru ei suntem niste sclavi enki si enlil au fost cei trimisi pe aceasta planeta de catre annu ca sa ne creeze si sa ne manipuleze ,si acum reptilieniii fac sacrificii de oameni ,daca legi toate legendele si religiile lumii ajungi la o concluzie dumnezeu i era un criminal insetat de sange caruia ai placea sa faca oamenii sa sufere si razboiul dintre dumnezeu si satan care se spune ca e reptila este de fapt razboiul purtat de reptilele enki si enlil pentru planeta pamant

 6. Ciama Daniel says:

  pai reptilienii .ei sunt creatorii nostri pentru ei suntem niste sclavi enki si enlil au fost cei trimisi pe aceasta planeta de catre annu ca sa ne creeze si sa ne manipuleze ,si acum reptilieniii fac sacrificii de oameni ,daca legi toate legendele si religiile lumii ajungi la o concluzie dumnezeu i era un criminal insetat de sange caruia ai placea sa faca oamenii sa sufere si razboiul dintre dumnezeu si satan care se spune ca e reptila este de fapt razboiul purtat de reptilele enki si enlil pentru planeta pamant

 7. Exista un singur Dumnezeu pentru toata omenirea dar pentru care exista prea multe religii sa-L inteleaga ! Cu ce scop ?!

 8. Cei de mai jos doar peroreaza pe spicuiri si franturi din ce au citit sau le-au spus altii.Isus Hristos a anulat legea veche,adica vechiul testament iar prin jertfa lui a sters pacatul originar.Dar asta n-are legatura cu esenta aricolului.Am citit Cartea lui Enoh si Biblia.In vechiul testament creatorul are doua denumiri si doua comportamente.Se vorbeste de Eloh-Elohim,cel bun,iertator si indurator(de la care isi trage numele Alah,desi nu i-a preluat si atributiilr) si de Yahve-Iehova cel aspru si ne-ndurator,cel care abia se opreste la sacrificiul suprem.In unele carti cu caracter stiintific,atee si care n-au nimic cu teoria conspiratiei pe care o avem aici se spune ca este vorba de fuziunea a doua traditii mai vechi.Pe de alta parte sarpele este un personaj aparte in biblie,inzestrat cu ratiune,ba mai destept decat omul si care il indeamna pe om sa guste din fructul cunoasterii.Deci dragonul vostru nu poate fi unul si acelasi cu creatorul,ci mai degraba cu faptul ca in lunga era a reptilelor este posibil ca una dintre ele sa fi evoluat la o forma de inteligenta.Crestinismul nu are nimic in comun cu facerea decat radacina.Este suficient daca ma rezum la Biblie si nu trec la cartea lui Enoh.Este toata legenda cu ingerii razvratiti si experimente pe oameni,insa eu cred ca trebuie situata in contextul bibliei dupa Geneza.Este clar ca episodul s-a petrecut dupa facere si dupa ce omul a fost izgonit din Eden.

Comentarii