Descopera lumea

Armata si secretul aterizarii unei nave venusiene la Oahu

In 1972 au existat sute de rapoarte de vase zburatoare deasupra Maui, aterizari in anumite zone ale insulei cat si cateva contacte. Mai multi martori au raportat ca au vazut nave in forma de farfurie cu hublouri si cupole, similare fotografiilor de OZN-uri presupuse de tip venusian facute de persoane in Marea Britanie si in America.

Analiza acestor fotografii a stabilit ca nu erau trucate! Alti martori au raportat ca au vazut un vas in forma de tigara alungita avand unul stralucitor mai mic sub el langa craterul Haleaka si stationand deasupra altor zone din Hawaii.

Sergentul Willard Wannall, care a servit in serviciile de informatii ale armatei la Oahu in anii ’50 pe cand ancheta fenomenul OZN, a afirmat ca are cunostinta de secretul oficial OZN al guvernului si acesta includea vizitatori de pe Venus. El a declarat ca multi oameni care stiau despre acest secret au fost asasinati de autoritatile militare, pentru ca au vorbit prea mult despre subiectul activitatii OZN secrete.

El a explicat cum, de doua ori, a fost contactat si luat la bordul unei nave care a aterizat in zone impadurite din Oahu. Dupa unul din aceste contacte, pe care l-a detaliat intr-un lung raport scris, Wannall a stabilit ca a fost dus la Retz, orasul capitala a lui Venus, la sfarsitul intrunirii sale.

El a spus ca a aterizat intr-un Centru de Energie situat pe suprafata planetei intr-o structura care comporta numeroase incaperi, din care majoritate erau circulare. Acest edificiu era partea centrala a unei Metropole compusa in intregime din constructii in forma de cupola si dispuse intr-o structura circulara. Aspectul translucid al constructiilor si efectul agreabil al modelului era creat spontan izoland sectiunile de energie-lumina, apoi ajustandu-se procentul vibrator al acestei zone specifice.

Materialul radiant care rezulta dadea impresia ca constructia era in miscare, desi era solida la atins. Aceste constructii nu puteau fi „daramate” decat printr-o modificare a relativitatii timpului in frecventa vibratorie fixa, astfel incat materialul energiei se intorcea la fortele cosmice. Majoritatea obiectelor de pe Venus erau aduse pe planul manifestarii prin acest procedeu.

loading...

El a descris toate picturile frumoase de pe peretii interiori, in principal peisaje, cu multe nuante noi de luminozitate neobisnuit amestecate si dragute. Exista o puzderie de flori si se auzea o muzica frumoasa. Venusienii purtau robe lungi ample si potrivite, nu pareau foarte diferiti de oamenii de pe Terra, din contra toti pareau a fi in armonie.

Wannall detine fotografii incredibil de clare si detaliate ale unor nave argintii enorme dincolo de atmosfera noastra. Dr. Frank Strangers, Director al Comitetului de Ancheta Nationala privind Obiectele Zburatoare Neidentificate din SUA a declarat detaliand cum a fost contactat de un diplomat venusian la Pentagon in 1959, Val Thor, care a aterizat cu o nava in exteriorul Washingtonului D.C., pentru a-l intalni pe presedintele Eisenhower. Ulterior, acesta a afirmat ca a avut mai tarziu o intalnire cu senatorul Robert Kennedy.

O venusiana a debarcat…

La 11 mai 1991, una dintre cele mai incredibile vesti a aparut in principalele ziare din SUA. in cotidianul „Honolulu Advertiser”, a aparut un articol intitulat „Conferinta OZN a unui interlocutor de pe Venus.” Se scria, intre altele: „Omnec Onec, care a sosit de la Chicago, vorbeste despre viata sa pe planeta natala Venus care nu este atat de diferita de viata de pe Terra.

Aici este ca un desert. Este surprinzator in ce mod s-a adaptat specia umana.” Sau: „Omnec, unul dintre cei 30 de oratori de la Conferinta Mondiala OZN a aterizat aici in aceasta luna. Onec care in viata sa pe Terra locuieste la Chicago si este cunoscut ca Sheila Gipson, a spus ca este originara de pe Teutonia de pe Venus.”

Ea a declarat ca s-a nascut pe Venus si ca a fost pregatita si educata timp de 8 ani pentru misiunea sa pe Terra. Apoi ea s-a imbarcat la Ritz, capitala lui Venus, intr-un vas in forma farfurie. Onec a descris Ritz ca un port spatial inconjurat de un desert cald si sec care seamana cu desertul din sud-vestul SUA.

Ea a mentionat ca a urcat la bordul unui vas interplanetar in forma de cilindru lung orbitand in jurul planetei Venus. Apoi, a descris in detaliu zborul catre Terra unde a iesit intr-un vas mai mic in forma de disc pentru a ateriza pe inaltimile muntilor himalayeni ai Tibetului. Acolo unde putea sa-i fie mai usor de a face fata socului cultural.

Corpurile lor semanau cu ale oamenilor, erau extraordinar de atragatoare, dar numai in aparenta caci sunt mult mai luminoase, mai putin dense, cu o consistenta moleculara si o frecventa diferita de cea a corpurilor noastre terestre. Ceea ce face ca atmosfera noastra sa fie periculoasa pentru venusieni asa cum atmosfera lor poate fi mortala pentru noi.

Drept consecinta, Onec a trebuit sa suporte un fel de transformare a densitatii fizice prin anumite tehnologii inainte ca ea sa poata sa debarce pe Terra. Venusiana a scris ca a studiat cultura noastra care este atat de primitiva, atat de violenta si de poluata in comparatie cu cea de pe Venus, incat i-a fost dificil de a se adapta. Ea a gasit ca era foarte dificil de a se obisnui sa mearga in atmosfera noastra stranie, sa ne respire aerul si sa ne manance hrana dezgustatoare!

Aceasta din urma avea un gust rau comparat cu ceea ce era ea obisnuita si, in atmosfera noastra, isi simtea corpul greu si inconfortabil. Ea ne-a studiat planeta cu stapanii sai spirituali intr-o manastire din Tibet timp de cateva saptamani, inainte de a urca la bordul unei nave si de a zbura spre Nevada unde venusienii au aterizat in desert in mijlocul unei nopti din 1955. Dupa ce a parasit farfuria zburatoare intr-un peisaj care semana cu zona de la Retz, impreuna cu un venusian si un extraterestru s-au urcat intr-o masina noua marca Cadillac pe care au condus-o pana in Tennessee pentru a fi in contact progresiv cu civilizatia noastra inapoiata.

Venusiana a gasit calatoria cu masina haotica si fumurile pe care le scotea poluante, aproape insuportabile in comparatie cu vehiculele venusiene silentioase si nepoluante. Onec a facut cunostinta cu restaurantele, cu hrana americana si cu oamenii care i s-au parut grosolani.

Ea trebuia sa-si pastreze originile secrete si sa traiasca icognito printre oamenii de pe Terra. A adoptat numele de Sheila pentru a se integra aici si a fost educata de o femeie in Tennessee in cadrul unei relatii diplomatice stranii.

Misiunea sa pe Terra era de a ramane majoritatea timpului discreta pana ce se va publica o carte pe care a dictat-o chiar ea despre povestea lui Venus. in acest sens, ea s-a intalnit cu numeroase personalitati americane si cu oficialitati guvernamentale si ufologice. Lui Brad Steiger, de exemplu, i-ar fi declarat ca este una din miile de persoane extraterestre care traiesc actual pe planeta noastra. Ea a mai afirmat ca oamenii de stiinta, doctorii, educatorii, artistii, inginerii cat si cetatenii obisnuiti traiesc si lucreaza in secret printre pamanteni. Steiger a descris-o avand ochi mari bleu stralucitori, parul platinat, maniere incantatoare si purtand rochii diafane. Exista fotografii cu ea!! Sheila pare mult mai tanara decat lasa sa para.

In 1972, departamentul Afacerilor Interplanetare a primit o carte rara si epuizata intitulata „The Venusian Secret Science” (stiinta secreta venusiana), care descria stiintele cosmice de pe Venus, aspectul planetei lor, sistemul culturii si credintelor, aparenta lor si obisnuintele cat si misiunea venusienilor pe planeta noastra. Dar majoritatea informatiei era atat de diferita de tot ceea ce se stia pana atunci, incat a uimit lumea ufologilor.

Metoda de comunicare interplanetara implica folosirea unui cristal numit un Telolith, o forma de telepatie pentru comunicarile interdimensionale numite telegandire, cat si un simbol venusian brodat pe costumele lor si observat de oameni. Multi martori care au vazut OZN-uri au spus ca au avut si contacte telepatice! Cartea care a starnit atata stupoare si curiozitate a fost scrisa de Michael X. (Barton) din California. Acest autor a declarat ca informatia ii venea de la o nava venusiana cu care a avut un contact in anii ’50 la mijlocul colinelor de la Santa Barbara. El a descris pilotul ca fiind inalt si purtand o uniforma dintr-o singura piesa. Fata sa era cea a unui barbat extraordinar de inteligent, raspandind forta masculina si un aer convingator, insa si o calitate de pace interioara, intelegere si serenitate.

Venusianul avea parul lung auriu, ochii de un albastru clar care straluceau ca bijuteriile pretioase si pielea era bronzata intr-un mod agreabil. Prezenta o sanatate perfecta. Profunzimea privirii sale i-a dat impresia lui Barton de a privi un ocean imens si de a vedea intreg Universul. Apoi, din nava a iesit o venusiana extrem de frumoasa. si ea avea parul lung auriu, pielea bronzata insa ochii violeti cu straluciri de aur. Silueta sa era dragut proportionata si purta o centura aurie in jurul taliei. incaltamintea sa era supla si aurie.

O atare descriere te poate duce cu gandul la descrierile facute pe Templul Soarelui, prin hieroglife, de la Tiahuanaco sau din Anzi, care spuneau ca o nava aurie provenind de pe Venus a aterizat acolo in trecut. Anticii spuneau cum o frumoasa femeie venusiana, Orejona, a iesit din nava si i-a invatat bazele agriculturii si cum sa dezvolte civilizatia umana. Dar venusienii au venit mereu in trecut pentru a invata oamenii agricultura, textilele, exploatarea minereurilor, arhitectura etc., dupa cum stau marturie scriiturile babiloniene, sumeriene, egiptene, feniciene, caldeene, mayase, aztece, ariene, asiriene, sau cele din vechea Indie si din Tibet. De ce nu s-ar intampla asta si acum, insa intr-un mod mai discret? Barton a spus ca venusienii pe care i-a intalnit purtau acelasi simbol pe combinezoanele lor spatiale, un simbol de comunicatii interplanetare.

Sursa

loading...

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.