Descopera lumea

APARIȚIILE OZN, UN LIMBAJ ASCUNS CARE SCAPĂ OMENIRII

0

Conform unor rapoarte, în ultimii 70 de ani, peste 150 de milioane de persoane au fost martori la evenimente extraterestre. Fotografii, filme, toate acestea fac din evenimentele OZN să nu mai fie un mit, ci o realitate.

OZN-urile sfidează legile fizicii, își schimbă culoare și dimensiunile, se disociază în mai multe componete și au viteze uluitoare. În ultimii ani, au fost semnalate valuri de apariții și mai ales în zonele puternic populate. Acest fenomen este unul global și nu este specific epocii moderne.

Studierea fenomenului OZN a început în anul 1947, atunci când, Arnold Kenneth a văzut zburând deasupra muntelui Cascade mai multe obiecte care semănau cu niște farfurii, deoarece mișcarea lor era similară cu cea a unei farfurii aruncate în plan orizontal.

Chiar și CIA s-a ocupat de investigarea unor astfel de cazuri. Documente care au fost desecretizate demonstrează că în anul 1952, CIA a investigat peste o sută de cazuri.

În ultimii zece ani, s-au înmulțit cazurile de apariții deasupra marilor orașe. Primul caz care a deschis acest val s-a petrecut în anul 2004, în Guadalahara, Mexic. Orașul are o populație de patru milioane de locuitori iar foarte mulți dintre aceștia au fost martori, în luna iunie, la un adevărat spectacol aerian. Cerul s-a umplut cu obiecte sferice luminoase grupate într-o formațiune imensă, care se mișca la unison. Formațiunea era condusă de o navă mare în formă de disc.

În anul 2009, moscoviții au fost martori la apariția unui adevărat cerc luminos care era format din mai multe sfere și care au survolat orașul mai multe minute.

loading...

În ianuarie 2011, o sferă luminoasă a coborât la joasă altitudine deasupra orașului Ierusalim.

Sunt voci care susțin că fenomenul OZN este unul ocult, în sensul că autoritățile refuză să ne ofere explicații, așa cum a fost și cel de al treilea secret de la Fatima. Se spune că omenirea nu este pregătită să înțeleagă și să accepte astfel de fenomene.

Lucrurile s-au complicat atunci când OZN-urile au perturbat activitatea aeroporturilor. În anul 2011, cel mai mare aeroport din Oslo, Norvegia, și-a întrerupt activitatea timp de 90 de minute. Aceste apariții au fost observate în condiții de vizibilitate deplină și la ore de vârf.

OZN gigant - APARIȚIILE OZN, UN LIMBAJ ASCUNS CARE SCAPĂ OMENIRII

Toate aceste apariții fac parte dintr-un limbaj care pare să scape înțelegerii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.