Descopera

APARIȚIE MISTERIOASĂ A PILOTULUI ZBORULUI MH 370 MALAYSIA AIRLINES. Cum este posibil?

Un caz șocant s-a petrecut la un spital din Taiwan, săptămâna trecută. Pilotul zborului MH 370 Malaysia Airlines a fost adus la spital de un cuplu de taiwanezi.

Vă reamintesc faptul că, în martie 2014, avionul a dispărut în mod misterios. Cei doi taiwanezi au declarat că au descoperit corpul pilotului, în vârstă de 53 de ani, în apropierea localității lor. Pilotul prezintă semne puternice de deshidratare și după 16 ore de somn și-a revenit. El a fost identificat după amprentele digitale.

Pilotul nu a putut spune nimic autorităților pentru că suferă de amnezie retrogradă, boală apărută în urma unui stres puternic. Medicii au declarat că amnezia retrogradă este un mecanism inconștient de autoapărare. Pilotul este foarte slăbit și se pare că anumite zone ale creierului au suferit grave leziuni care au dus la această amnezie.

Medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea completă a pilotului. Cu toate că au fost efectuate căutări ale avionului dispărut, autoritățile nu cunosc cauzele care au dus la dispariția avionului, a celor 12 membrii ai echipajului și a 227 de pasageri.

Cu câteva luni în urmă, a fost dat publicității raportul întocmit de mai mulți specialiști independenţi. Aceștia susțineau că avionul a fost deturnat și nu ar fi fost un accident. Au fost lansate multe ipoteze cu privire la dispariția avionului. Multe dintre acestea susțineau ipoteza unui atac terorist, în urma căruia avionul ar fi fost deviat de la traseul său și dus într-o zonă secretă.

Apariția pilotului în apropiere de o localitate taiwaneză ridică multe semne de întrebare. Rămâne ca ancheta să fie redeschisă și pilotul să poată să-i ajute pe anchetatori. În primele zile de la dispariția avionului, au fost voci care l-au acuzat pe pilot că ar fi implicat în dispariția avionului.

pilote-mh370 APARIȚIE MISTERIOASĂ A PILOTULUI ZBORULUI MH 370 MALAYSIA AIRLINES. Cum este posibil?

Familiile pasagerilor au oferit 5 milioane de dolari persoanei care putea să dea informații despre avion.
Avionul a dispărut în 8 martie, după ce decolase din Kuala Lumpur, Malaezia cu destinația Pekin.
Căutările au durat mai multe săptămâni și s-au efectuat în oceanul Pacific cu ajutorul vapoarelor, submarinelor și a avioanelor.

loading...
Comments
To Top
Citește articolul precedent:
Cele mai nocive 6 produse alimentare care trebuie evitate cu orice preț

Rafturile magazinelor abundă în dulciuri și bunătăți ambalate în pachete care mai de care mai colorate. Dar realitatea este că...

Închide