ADN-ul uman a fost adus pe Terra de ființe inteligente pentru creația vieții

ADN-ul uman a fost adus pe Terra de ființe inteligente pentru creația vieții

Structura ADN-ului a fost decodificată la începutul anilor 1950. Americanul James D. Watson și britanicul Francis Crick sunt considerați drept primii care au descifrat structura de dublă spirală a ADN-ului.

Conform propriilor afirmații, saltul calitativ al descifrării „secretului vieții” s-ar fi produs în ziua de 23 februarie 1953.

Descoperirea a fost una senzațională și le-a adus celor doi premiul Nobel în 1962. Această informație a făcut înconjurul lumii și a fost marcată în cărțile de istorie. Dar după cum ne-am obișnuit, informațiile esențiale au fost omise.

În urma descoperirii sale, Francis Crick a scris o carte în care și-a dezvoltat întreaga sa descoperire. Specialistul susținea căADN-ul a fost adus în mod deliberat pe Terra de către ființe extrem de avansate. Chiar dacă dovezile științifice sunt inadecvate, viața omului pe Terra în acest fel s-a format„.

Chiar dacă ADN-ul uman s-a dezvoltat și a suferit mutații pe Terra nu încape niciun fel de îndoială că el a fost creat într-un alt loc și adus aici pentru a prinde viață.

Crick susținea că suntem rezultatul unor molecule care se sparg una de alta, la care se adaugă acest fascinant ADN, care de fapt susține întreaga viață.

ADN-ul poate fi reprogramat prin rostirea unor cuvinte

Anii au trecut, și noi descoperiri cu privire la ADN-ul uman au fost realizate. În primul rând codul chimic al genomului uman conține patru litere: A, C, G și T. Cele patru litere se combină în diverse variante de câte trei, pe măsură ce se derulează spirala genomului, și se repetă după un anumit model.

Este suficient ca poziția unei litere să se schimbe și se formează o nouă genă. Dar secretul cel mai teribil pe care îl dezvăluie înșiruirea acestor litere constă în faptul că ADN-ul ar putea fi reprogramat prin rostirea unor cuvinte pe o anumită frecvență sonoră.

ADN-ul seamănă cu gramatica unei limbi

La prima vedere ADN-ul pare un simplu cod chimic, dar descoperire arată că el este structurat după aceleași reguli precum gramatica unei limbi. Atunci când vom putea învăța această limbă, cu siguranță că ne vom cunoaşte creatorul sau chiar pe Dumnezeu.

ADN-ul mai vechi decât Terra

Evoluția științei nu a putut să ofere răspunsurile mult dorite, dar o nouă descoperire ridica mari semne de întrebare cu privința provenienţei vieții pe Terra. În urma unor teste s-a stabilit că ADN-ul uman are o vechime de circa 10 miliarde de ani, în timp de planeta noastră există de aproximativ 4,5 miliarde de ani.

Mai mulţi geneticieni de la Naţional Institute on Aging, SUA, folosindu-se de același principiu pe care îl are la bază legea lui More, au fost capabili să calculeze vechimea ADN-ului uman. În consecință, această descoperire șocantă aruncă în aer legea evoluționistă a lui Darwin pentru că Terra este de două ori mai tânără decât ADN-ul.

Interesant este faptul că ADN-ul uman este aproape la fel de vechi ca și universul nostru. Acesta din urmă are aproape 14 miliarde de ani, în timp ce ADN-ul aproape 10 miliarde de ani.

Concluzii

Așadar, acestea prezentate sunt doar o parte dintre anomaliile ADN-ului. Este limpede că el a fost creat în altă parte, undeva pe la începuturile universului și transmis în mod deliberat, așa cum susținea Crick, pe cât mai multe planete.

Nu se poate spune cu exactitate dacă teoria panspermiei se poate aplica în transmiterea ADN-ului, dar important este că a fost adus pe Terra pentru a forma viața pe care o cunoaștem în prezent.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>