Activitatea extraterestrilor s-a intensificat pe Luna

Published On May 2, 2012 |

De-a lungul timpului au existat controverse majore asupra faptului că omul nu s-a mai întors niciodată pe Lună. Au existat voci care au susţinut că satelitul Pământului este ocupat de extratereştrii, cauza pentru care oamenii nu ar mai avea voie niciodată să pună piciorul acolo. În tot acest timp oficialii NASA au contestat această teorie, susţinând că Luna este pustie şi că nimeni nu ar desfăşura nicio activitate suspectă.

Este foarte greu de crezut aceasta explicaţie în condiţiile în care misiunile spaţiale ale pământenilor evita cu îndârjire Lună. Până în prezent nimeni nu vreau să confirme cauza pentru care satelitul Pământului este evitat în procesul de explorare al Universului. Filmările de mai jos au fost capturate cu o cameră obişnuită de către un amator şi au menirea să demonstreze, că în ciuda negaţiilor emise de NASA, activitatea extraterestră pe Lună s-a intensificat în ultima perioadă. Până la urmă ce căuta extratereştrii pe Lună? Ce scop au sau ce interese?

Multumim pentru ca ai votat. Acum poti sa le spui tuturor cum te simti! .
Cum apreciezi acest articol?
  • Plictisitor
  • Fascinant
  • Interesant
  • Impresionant
  • Trist
  • Ciudat

0 Responses to Activitatea extraterestrilor s-a intensificat pe Luna

  1. cristina says:

    De la un timp incoace,suntem bombardati cu stiri despre extraterestrii si mi se pare foarte suspect acest lucru;pt ca ,informatii care pina acum au fost clasificate ca fiind TOP SECRET,acum ni se pun pe tava ,in mod deliberat;oare de ce? Cred ca cineva ,doreste sa ni se insceneze o invazie extraterestra,pt ca atentia noastra sa fie distrasa de la ceea ce se intampla si anume instaurarea NOII ORDINI MONDIALE.