A început invazia umanoizilor? Întâlniri cu umanoizi pe tot globul

A început invazia umanoizilor? Întâlniri cu umanoizi pe tot globul

În ultima perioadă, mai mulți oameni au văzut umanoizi. Aceste întâlniri au fost dea- dreptul șocante, dar cel mai ciudat este faptul că umanoizii sunt din ce în ce mai des văzuți, prin diferite zone ale globului. Este vorba despre o invazie? Sau poate să fie vorba despre o intensificare a fenomenului extraterestru pe Terra?

Umanoizi prin diverse locuri

Zeci de persoane aflate în Sequoia Park, Los Angeles, au asistat la un eveniment inedit. Trei dintre aceste persoane, aflate în locaţii diferite, au reușit să filmeze un umanoid, îmbrăcat într-un costum spaţial alb, care timp de mai multe minute a zburat deasupra zonei.

O situație similară s-a produs în India. Mai mulți agricultori care se aflau pe un câmp au observat silueta unui umanoid care a zburat deasupra zonei. Umanoidul a ieșit dintr-un mic obiect de zbor și a coborât spre pământ, unde s-a produs o explozie puternică.

Un alt caz s-a petrecut în 4 februarie 1977, pe un câmp din apropierea unei școli din Broadhaven, Marea Britanie. Mai mulți copii se jucau în curtea școlii, moment în care au observat un obiect zburător cu formă de țigara, iar din interiorul lui a coborât o creatură argintie. De remarcat este faptul că autoritățile britanice s-au confruntat cu astfel de apariţii în Broadhaven, încă din anul 1970. Un parlamentar britanic a cerut în mai multe rânduri ca toate documentele întocmite ca urmare a unor astfel de evenimente să fie desecretizate. Reprezentanţii Ministerului Apărării nu au dat curs acestei solicitări, motivând că informațiile țin de securitatea naționala.

Mult mai târziu, mai multe documente au fost desecretizate. Acestea prezentau date cu privire la apariţia unor umanoizi zburători în zona orașului Broadhaven. În unul din documente, se face referire la Royal Air Force care are obligativitatea de a efectua o anchetă discretă cu privire la aceste apariţii.

Umanoizi

În anul 1994, aceste cazuri aveau să revină în actualitate. Peste 60 de copii care se aflau un curtea unei școli din Harare, Zimbabwe, au observat un obiect zburător din care au ieșit două creaturi care s-au îndreptat către școala. Conform desenelor realizate de copii, creaturile purtau combinezoane negre și aveau dimensiuni reduse. În toate desenele, creaturile aveau ochi imenși, iar capul avea dimensiuni mari.

Conform psihologilor care au analizat desenele, este imposibil ca cei 60 de copii să fi minţit, atâta timp cât, toate desenele erau asemănătoare.

Umanoizii sau oamenii stelelor

Dacă privim în istorie, aborigenii, amerindienii, tibetanii, au întâmplări și legende despre apariţia unor creaturi misterioase pe care le-au numit oamenii stelelor.

În 2 noiembrie 1967, doi tineri indieni care făceau parte din tribul Navajo se îndreptau către localitatea Ririe, Idaho. Automobilul în care se aflau s-a defectat în momentul în care în zona și-a făcut apariţia un obiect zburător de mici dimensiuni de forma unui dom. Din aparat au coborât două creaturi cu o înălțime de 60-70 cm, pielea ridată, urechi mari și gura precum o fantă.

Creaturile s-au apropiat de autovehicul și după ce au inspectat zona, și-au reluat zborul la bordul misteriosului obiect. Cei doi tineri, aflaţi în stare de șoc, au reușit să ajungă la o fermă din apropiere. Proprietarul fermei a confirmat autorităţilor că a observat pe cer un obiect de mici dimensiuni care lumină foarte puternic.

Triburile amerindiene considerau zona de convergenţă dintre Arizona, New Mexico, Colorado și Utah ca fiind sacră. Ei susţineau existența unui vortex de energie curativă. În anul 1948, din acea zonă a fost recuperata epava unui OZN în care se aflau 16 cadavre cu aspect uman. În anul 2014, cu ajutorul măsurătorilor efectuate prin satelit, s-a constatat că zona este foarte caldă, datorită existenței unei mari cantităţi de metan.

Umanoizi

Alți oameni care au văzut umanoizi

În anul 2018, un șofer bolivian al unui autobuz care transporta pasageri la granița cu Chile a fost martor la o întâmplare care i-a afectat sănătatea. Cursa s-a efectuat noaptea, în plin deșert. Pentru că a auzit mai multe zgomote în apropierea şoselei, a oprit crezând că este vorba de alți pasageri care se îndreaptă spre frontiera.

A coborât din autobuz și a mers câțiva zeci de metri, luminând traseul cu o lanternă. După câteva minute, s-a reîntors la autobuz, ţipând și fiind foarte agitat. A povestit că la aproximativ 60 de metri de autobuz, s-a întâlnit cu mai mulți umanoizi.

Fiind șocat de ceea ce a văzut, a fost internat într-un spital, iar autoritățile militare au închis drumul timp de câteva zile. În perioada 2007-2009, în zona marii Marmara, Turcia, au fost observate OZN-uri care au survolat zona.

Jorge Alvarez avea 20 de ani în anul 1977, era student și un mare iubitor de excursii. Într-o excursie pe care a făcut-o în provincia Huanuco, a pătruns într-o zonă mlăştinoasă. Fiind singur, a strigat după ajutor. Alvarez susţine că a fost salvat de câțiva umanoizi care au pătruns fără probleme în zonă mlăştinoasă. După ce l-au salvat, cei patru umanoizi s-au făcut nevăzuţi.

În anul 1981, Carlos Paz, ofițer în cadrul forțelor aeriene peruviene a declarat că în mai multe regiuni au fost identificate baze extraterestre, una dintre acestea fiind în ocean, în zona Pirua.

În august 1982, o excursionistă a captat mai multe imagini cu un umanoid în Maracahuasi, o zonă muntoasă, situată la 100 km fata de Limă. Umanoidul a fost fotografiat pe vârful unei înălţimi, purta cu combinezon verde și avea brațele foarte lungi. Fotografia a fost publicată în mai multe ziare.

Timothy Good a fost consultant în cadrul guvernului american. El a fost primul oficial american care a declarat pentru BBC, ca în perioada 1953-1961, președintele american Eisenhower a avut trei întâlniri cu extratereștrii. Întâlnirile au avut loc la bază militară Holloman, New Mexico, în prezenţa agenţilor FBI și a unor reprezentanţi ai armatei americane.

Umanoizi

Umanoizii nu sunt un secret

Loading...

Conform declaraţiilor lui Timothy Good, președintele american a discutat despre aceste întâlniri cu premierul britanic, Chirchill. De-a lungul timpului, Casa Albă a fost implicată în afaceri interstelare, așa cum le-a numit Good. Preşedinţi precum Clinton sau Obama au dispus finanţarea unor proiecte secrete care au avut ca scop contactul cu extratereștrii.

Sunt persoane care au făcut parte din anturajul preşedintelui Kennedy și care susțin că acesta voia să facă o declarație în fata porului american cu privire la aceste contacte cu extratereștrii. Din nefericire, acesta a fost asasinat la Dallas, cu câteva zile înainte să facă acest demers.

Nepoata preşedintelui Eisenhower, Laura, a pus la dispoziția reprezentanţilor media mai multe însemnări ale bunicului său, în care acesta vorbea despre întâlnirile pe care le-a avut cu extratereștrii și tratatul pe care l-a semnat privind obţinerea de tehnologie extraterestră.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)