1965: Un OZN doboară o racheta de testare nucleară a SUA

1965: Un OZN doboară o racheta de testare nucleară a SUA

În 1965, când Statele Unite ale Americii au dorit să realizeze un text nuclear, un OZN a doborât racheta. Cazul a fost prezentat de o serie de oficiali americani, care au asistat la ciudatul eveniment. Unul dintre acești ofițeri este dr. Robert Jacobs, care în 1965 se afla la baza forțelor aeriene Vandenberg din California. Jacobs a prezentat povestea în 1982.

Un OZN doboară o racheta de testare nucleară a SUA

În 1965 Jacobs se afla la baza Vanderberg și era responsabil cu toate echipamentele foto și optice. Echipa sa a instalat o cameră pe un telescop pe un munte din apropiere, care era folosit pentru a filma lansarea și traiectoria rachetelor balistice intercontinentale. 

Testele nucleare serveau pentru a asigura pregătirea pentru un atac nuclear asupra Uniunii Sovietice. Echipa de inginerie instala focoasele nucleare pe suporturi asemănătoare cu cele din realitate. Întrucât majoritatea rachetelor au eșuat echipele de ingineri au fost nevoite să facă numeroase modificări.

La 8 ianuarie 1965, o rachetă Atlas F a fost lansată din bază. Racheta a decolat și filmarea indica că totul mergea perfect. Jacobs și echipa sa au fost fericiți, totul părea să funcționeze conform planului. Echipa a fost prea ocupată sărbătorind dar nimeni nu s-a uitat prin telescop pentru a arunca o privire atentă asupra traseului de zbor al rachetei. Tot ce vedeau cu ochiul liber era o urmă de fum. Dar la o altitudine de aproximativ 60 de mile se desfășura ceva inimaginabil. Câteva momente mai târziu au luat doar filmul de pe cameră și l-au trimis la bază.

După una sau două zile, Jacobs a fost chemat în biroul superiorului său; Maiorul Florenz J. Mannsman. Mergând în birou, Jacobs vede un ecran și un proiector amenajat și doi indivizi în costume gri. Maiorul îi prezintă lui Jacobs doar dându-și prenumele și spunând că provin din Washington DC.

OZN doboară o racheta

Lui Jacobs i s-a cerut să stea pe canapea, maiorul a pornit proiectorul pentru a viziona lansarea. Au urmărit cele trei arzătoare (adică rachetele sunt lansate cu o serie de sisteme, odată ce unul rămâne fără combustibil este preluat de următorul), după câteva momente, maiorul spune:

„Urmăriți acest lucru un pic îndeaproape”.

Dintr-o dată ei văd un OZN intrând în cadrul filmului care zboară lângă rachetă, avea forma de disc. Apoi, OZN-ul emite un fascicul de lumină către focoasa rachetei. Își schimbă poziția, se deplasează peste rachetă și emite un al doilea fascicul. Repetă aceeași acțiune încă de două ori din unghiuri diferite și apoi pleacă de lângă rachetă.

Povestea nu există oficial

Câteva secunde mai târziu, racheta este scăpată de sub control și nu își atinge ținta. Maiorul a aprins lumina și a cerut explicații. Jacobs a spus că nu există nicio explicație, în afară de faptul că este vorba despre un OZN care intervine și doboară racheta.

Maiorul Mannsman a zâmbit și a spus: „Nu spuneți nimic despre această înregistrare, ceea ce vedeți aici nu s-a întâmplat niciodată!„

Jacobs a fost de acord, iar filmul a fost predat celor doi bărbați în costume gri. La sfârșitul întâlnirii, Jacobs a fost avertizat de consecințele prezentării poveștii.

OZN doboară o racheta

Jacobs a tăcut timp de 17 ani, dar apoi și-a dat seama că poate vorbi despre acest incident specific, deoarece nimeni nu i-a spus formal că este clasat ca top secret. După aceste dezvăluiri, Jacobs a fost hărțuit la serviciu și a primit numeroase amenințări în mare parte prin telefon.

Acest caz este una dintre o serie de mărturii care indică faptul că civilizațiile extraterestre sunt preocupate de utilizarea armelor nucleare și au capacitățile de a ne descuraja.

OZN-urile atrase de testele nucleare!

În anul 2012, armat americană făcea primele teste cu o armă de o putere năucitoare. Este vorba despre un laser civil cu raze X atomic.

Testul a fost realizat în cadrul programului Războiul Stelelor, lansat încă din anul 1980, de președintele Ronald Reagan.
Din rațiuni de secret de atât, primele informații despre acest laser și testele subterane efectuate au apărut șase ani mai târziu, în anul 2018.

În cadrul aceluiași proiect a fost realizată și tehnica optică adaptivă, folosită astăzi de armata americană, în apărarea strategică.

Armata americană realizează în secret, explozii nucleare subterane de peste 30 de ani, dar nu cu arme de o asemenea putere. Mulți specialiști au făcut o legătură între aceste explozii și anumite boli care au apărut la un segment de populație, cutremure sau bumuri care vin din interiorul pământului.

Aceste explozii au avut loc în diferite colțuri ale lumii, în subteran, în oceane sau în atmosferă. A se citi informații despre bombardarea cometei Shoemaker-Levy 9. La un moment dat, americanii au avut în proiect să bombardeze nuclear și Luna, dorind să demonstreze sovieticilor supremația lor.

În cartea sa Revelații, scriitorul Steven Greer prezintă mărturiile colonelului Dedrickson care în iulie 1952 a participat la efectuarea unui test nuclear în atmosferă. El a susținut că nouă OZN-uri au distrus racheta nucleară direcționată către Lună.

OZN doboară o racheta

În anii 80, americanii au încercat să plaseze pe Lună o bombă nucleară care a fost distrusă de forțe extraterestre, în momentul în care se îndrepta spre destinație. Colonelul a lucrat pentru Comisia de Energie Atomică, răspunzând de securitatea armamentului nuclear. Este cunoscut faptul că cele mai multe apariții de OZN-uri au fost semnalate deasupra centralelor nucleare sau a depozitelor nucleare.

Loading...

Nici europenii nu s-au lăsat mai prejos în efectuarea testelor nucleare. Francezii au efectuat primul test nuclear subteran, în anul 1962, în Ecker, Sahara. La test au fost prezenți doi miniștri, Pierre Messmer și Gaston Palevski.

Testul a fost efectuat în galeria dintr-un munte, iar intrarea a fost acoperită cu o placă de beton armat. În momentul exploziei, placa a cedat, iar norul radioactiv a ieșit la suprafață, unde militarii, cercetătorii și cei doi miniștri au fost contaminați pentru că nu purtau echipament de protecție. La câteva minute de la incident, un elicopter a survolat zona. Cei doi piloți au murit la scurt timp, iradiați.

Nici până în prezent nu se cunoaște numărul exact al victimelor. Autoritățile franceze au motivat că nu pot da informații din motive de securitate națională.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)